Hvad er aller mest interessant at læse på sejlklubbens hjemmeside?

https://www.virksundsejlklub.dk/ findes alle opslag og artikler om sejlklubben. Her finder du bl.a. alt om klubbens generalforsamlinger, vedtægter, bestyrelsesmøder og sejleraktiviteter.

Det er nemt at navigere og finde frem til det du ønsker at læse om på hjememsiden.

Hvis du flytter dit blik op mod den øverste sorte bjælke på siden, finder du overskrifter om forskellige emner.

Vil du fx vide mere om sejlerskole, pigesejlads og duelighed søger du ind under emnet kurser.

Vil du læse beretningen for seneste generalforsamling går zoomer du ind på emnet Din klub for derefter at finde emnet møder.

Er det kapsejladsresultater, som interesserer dig mest, så skal du finde emnet kapsejlads for derefter at søge ned til kapsejladsresultater. Her finder du se seneste års resultater, hvis du vil nørde lidt mere omkring dette emne.

Du er måske også interesseret i at se billeder fra årets aktiviteter. Billderne finder du under emnet kontakt og ved derefter at gå ned til emnet billedegalleri.

Kan du ikke umiddelbart finde det ønskede emne, som du leder efter, kan du benytte søgefunktionen øverst til højre. Du skriver her, det emne, du ønsker at videre mere om og trykker på søg eller på returfunktionen på dit keyboard.

Mellem 25 og 30 interessserede besøger Virksund Sejlklubs hjemmeside om dagen. Det giver lidt over 10.000 besøgende på et år.

Hvad interesserer folk sig for, når de går ind på sejlklubbens hjemmeside? Det spænder vidt, men nedenfor findes en top ti over de mest populære emner på hjemmeisden her i november.

God læsning.