Sidste nyhedsbrev i år. Corona-smitten dominerer december 2020

Det er tid for det sidste nyhedsbrev i år.

De sædvanligvis festlige julefrokoster er i år aflyst i december. Havnens julefrokost er således også aflyst p.g.a. Covid-19 situationen. Dog er juletræet blevet hejst op i kranen, så nogen traditioner kan stadigvæk håndhæves.

Sejlklubbens fællesaktiviteter frem til og med jul er foreløbigt aflyst i medfør af forsamlingsforbuddet. Der afholdes dog bestyrelsesmøde 9. december og præmieaften, som oprindeligt skulle være afviklet i november, er skubbet hen til og afholdes i forlængelse af generalforsamlingen.

Et lyspunkt i mørket er, at en ny Covid-19 vaccine snart er på trapperne, så vi endnu mere effektivt kan bekæmpe smittespredningen. Vi kan håbe på, at giver mere normale tilstande.

Det er også glædeligt, at der er fundet en ny forpagter til Cafe Virksund. Efter sigende starter det nye forpagterpar i april 2021.

Mens mørket er over os, kan de korte dage også bruges til andre fornuftige sysler. Nogle timer eller dage kan bl.a. bruges til at bringe bådens udstyr i topform inden sejlersæsonen dukker op i horisonten. Sejl, tovværk, spil og lakerede flader kan efterses og ordnes.

Du kan også overveje at gå ind på diverse bådsider og se, om der kan findes nogle gode tilbud på bådudstyr eller om der kan findes gode julegaveideer, som kan sættes på ønskelisten.

Sejlklubben har i november deltaget i Dansk Sejlunions klubkonference. Konferencen blev i år afholdt som webinar over to aftener. D.v.s. at alle deltagere kunne sidde der hjemme foran computerskærmen og i ro og mag udvælge de indlæg, som havde deres interesse for eller havde værdi for dem. Der er altid nyttige indslag på konferencen, som virker inspirerende og er til refleksion. Har du lyst, kan du besøge alle indlæg på konferencen her:

https://www.virksundsejlklub.dk/2020/10/23/vinteraktiviteterne-er-planlagt/ findes alle sejlklubbens aktiviteter i vinterens løb. Næste aktivitet finder sted onsdag 13. januar kl. 19 i Virksund, hvor der afholdes nytårsparole for klubbens frivillige. Deltagere vil blive indbud i direkte mail. Derefter begynder det at gå slag i slag. Lørdag den 6. februar kl. 14 afholdes generalforsamling.

Virksund Sejlklub vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle i og omkring Virksund en god jul og godt nytår.