Godt nytår

Om et øjeblik er det slut med 2020. Næppe overraskende for nogen overhovedet, men så dog alligevel. 2021 kommer med forudsigelig præcision. Det samme gør forventningerne til en ny sejlersæson, som gradvis bygges op over de næste måneder. Hvert år har sin historie, begivenheder, overraskelser og traditioner.

Den vel største begivenhed i Virksund i 2021 bliver Lystbådehavnens 50 års jubilæum. Der planlægges flere forskellige aktiviteter i perioden torsdag den 19. august til søndag den 22. august, som bliver til glæde for dem, som elsker at komme i Virksund, og for andre interesserede, som endnu ikke har opdaget denne perle.

Mentor i Virksund Sejlklub

mentor i Virksund Sejlklub

Knapt så forudsigelig bliver de næste måneder. Covid-19 trækkes med over i 2021 og gør det hele betydeligt mere usikkert. I hvert tilfælde i de første måneder af året, hvor pandemien fortsat vil lægge sig som en omklamrende dyne over aktiviteterne. Herefter kan vi begynde at tro på, at vaccinationsprogrammet gradvis begynder at have sin effekt. Det betyder, at vi må forvente flytninger og aflysninger af aktiviteter i den første del af året. Derefter bliver det formentlig gradvis bedre…

Lad os derfor fastholde lyspunkterne ved indgangen til 2021.

Indtil videre er aktiviteterne i januar aflyst eller udskudt. Det fremgår af hjemmesidens kalender. Det er fortsat planen – måske en smule optimistisk -, at vi afholder generalforsamling 6. februar 2021. Det kræver dog, at de gældende restriktioner lempes en smule.

Sejle gennem slusen

I et kort tilbagekig på begivenheder og aktiviteter i 2020 kan øjnes mange gode stunder trods perioder med restriktioner og delvis nedlukning. Du kan forvisse dig herom ved at slå ind på hjemmesidens fotogalleri og se øjebliksbilleder fra 2020.

Det, som imidlertid står tydeligst fra 2020, er de ekstraordinært mange nytilkomne på sejlerskole og til pigesejlads. Vi kan også glæde os over, at lystbådehavnens bådpladser næsten alle blev besat i løbet af året. Disse gode trends fra 2020 må gerne trækkes med over og fortsætte i 2021.

Godt nytår.