Covid-19 restriktioner forlænges

For god ordens skyld kommer her en opdatering omkring Covid-19 retninsglinier og skærpelser.

28. februar 2021

De landsdækkende forbud og krav forlænges indtil 28. februar 2021. Det gælder blandt andet kravene om at bære mundbind, holde afstand, undgå berøring og spritte af mv.

17. januar 2021

Frem til foreløbigt 17. januar gælder særligt skærpede krav og stramninger for idrætten i hele landet:

• Alle indendørs idrætsanlæg – herunder klubhuse og klubbernes andre bygninger – skal holdes lukket. Undervisning, generalforsamlinger etc. kan således ikke gennemføres fysisk i perioden. Forbuddet gælder uanset, om man underviser et hold på over eller under 10 personer. Vi opfordrer til, at I gennemfører planlagte aktiviteter digitalt så vidt muligt.
  • Muligheden for at samle 50 børn og unge til og med 21 år er ikke længere muligt. Der gælder nu et forsamlingsforbud på 10 for alle uanset alder og formål.
  • Man kan fortsat gennemføre sejlaktiviteter udendørs, hvis forsamlingsforbuddet på 10 overholdes.
  • De skærpede retningslinjer betyder, at klubhuse som hovedregel skal være lukkede, men at man kan benytte toiletter forudsat behørig rengøring og hygiejne, og at trænere kan hente udstyr i klubhuset til brug for udendørs træning mv.
  • Drives der spisested fra klubhuset må dette i perioden kun foregå som takeaway.

Generalforsamling

Mulighederne for at gennemføre generalforsamling er p.t. mulig under iagttagelse af en række særlige krav. Med disse krav er det praktisk umuligt indtil 17. januar at afvikle generalforsamling med fysisk tilstedeværelse i Virksund. Det besluttes efter 17. januar, om generalforsamlingen 2021 skal flyttes fra 6. februar til en gang i marts.

Der henvises i øvrigt herudover til https://dansksejlunion.dk/corona/information-til-sejlklubber-om-corona