Covid-19 indskærpelser indtil 28. februar

Virksund sejlklub har indtil videre aflyst alle klubaktiviteter, der foregår indendørs i klublokalerne i Virksund. Sejlklubbens generalforsamling flyttes til lørdag 10. april 2021.

Retstriktioner gældende for hele landet til 28. februar 2021

Det ser ud til, at de skærpede restriktioner forlænges til 28. februar, d.v.s. tre uger mere end hidtil oplyst. Vi bakker naturligvis op om myndighedernes beslutninger og efterlever de til enhver tid gældende retningslinier.

Her er en oversigt over de seneste indskærpelser.

• Forsamlingsforbuddet er fra 6. januar sænket til 5 personer med virkning fra den 6. januar til 28. februar.
  • Afstandskravet er to meter. Det betyder, at vi inde som ude skal holde mindst to meters afstand til hinanden.
  • Det er fortsat muligt at gennemføre udendørs aktiviteter under iagttagelse af afstandskrav og antalet af forsamlede mv.
  • Muligheder for at gennemføre generalforsamling under visse skærpede retningslinier er nu udelukket. Generalforsamling kan kun afholdes online som webinar. Og derfor er generalforsamlingen flyttet til 10. april.

Foruden ovenstående gælder forlænges følgende retningslinjer for hele landet frem til 28. februar 2021.

• Alle indendørs idrætsanlæg – herunder klubhuse og klubbernes andre bygninger – skal holdes lukket.
  • Drives der spisested fra klubhuset må dette i perioden kun foregå som takeaway.
  • Masker skal bæres på alle offentlige områder indtil foreløbigt 28. februar.

Der kan læses mere om Dansk Sejlunions Covid-19 retningslinier og indskærpelser ved at trykke her