Jeg sætter pris på fælleskabet

Jeg er født få km fra Hjarbæk fjord og fjorden har altid trukket i mig. Jeg er kommet i Virksund siden jeg var helt ung og jeg slæbte mit første skib ind i havnen i 1973.

I 1981 søsatte jeg HUE-HA, som jeg selv havde apteret i samarbejde med min bror. Om den båd plejer jeg at sige, at den er en integreret del af min personlighed, og vi har sammen med adskillige gode venner fra havnen udforsket næsten alle danske farvande, inklusive både Vesterhav og Østersø.

Jeg sætter stor pris på fællesskabet, sejlermiljøet og de gode kammeratskaber i Virksund. Jeg tager indimellem mine børnebørn med ud og sejle. Det giver en unik forståelse og samhørighed mellem generationerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *