Sejlerskole 2021

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Virksund Sejlklubs sejlerskole 2021 indledes tirsdag den 27. april 2021.Denne dage mødes alle kursister og instruktører i klubhuset kl. 1830. Her gennemgås program. Kusister møder instruktører og hilser på øvrige kursister. Der gives praktisk information om sejlerskolen, om bådene, om sikkerheden og påklædningen.

Første egentlige sejllerskoleaften er tirsdag den 4. maj. Der sejles herefter til udgangen af juni. Hver tirsdag afholdes sejlerskole med start kl. 1830 og et påregnet sluttidspunkt omkring kl. 2100. Sejlerskoleaktiviteterne genoptages efter ferien 10. august og der sejles herefter til udgangen af august.

P.t. er 15 tilmeldte kursister i 2021. 

Du kan læse om Virksund Sejlklubs Sejlerskole ved at klikke på link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *