Formandens beretning 2020 (4)

Je

Joller klargøres

g vil gerne slutte med at takke alle frivillige og opfordre medlemmer til at melde sig som frivillige i sejlklubben. De frivillige er den lim, som bidrager til at klubbens aktiviteter kan gennemføres.  I de seneste fire år har 10 frivillige forladt bestyrelse og udvalg. Der er tale om en naturlig udskiftning. Det betyder dog også, at der er behov for, at andre interesserede melder sig under fanerne.

Nørresø i modlys

Vi har behov for flere skippere til sejlerskolen – både som faste instruktører og som suppleanter. Vi har behov for nogle flere hjælpere til at klargøre klubbåde og joller. Og i år skal oplæres nye til kapsejladsudvalgets aktiviteter. Vi kan godt bruge nogle hænder til børn og unge sejlads på Nørresø og til Vild med Vand o.s.v.

Vi vil gerne hædre og gøre opmærksom på klubbens ildsjæle. Hvad er mere passende end at gøre det på generalforsamlingen. Jeg vil gerne i år sammen med alle andre fremmødte takke et medlem, som yder en særlig indsats. [Teksten bekendtgøres, når generalforsamlingen afholdes].

Klubbåde ved honnørkajen

I år har Lystbådehavnen jubilæum. Havnen fylder 50 år. Det fejrer vi i perioden 19. – 22. august 2021. Jeg håber, at alle vi støtte og deltage i aktiviteterne i f.m. jubilæet. Sæt allerede nu kryds i jeres kalendere.

Tak til bestyrelsen og til alle andre for samarbejdet i 2020. Lad os håbe, at 2021 bliver et mere normalt år med vacciner og andre tiltag.

Det afslutter min beretning.