Sejlklubben flytter generalforsamling til lørdag den 8. maj kl. 14

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Opdateret 26. marts. Forsamlingsforbuddet på fem personer inden døre er uforandret og desværre fortsat gældende. Sejlklubben må derfor flytte generalforsamling fra oprindeligt 10. april til nu lørdag den 8. maj kl. 14. Generalforsamlingen finder sted i klubhuset i Virksund.

I henhold til vedtægternes § 5 fordeles dagsorden til generalforsamling senest fire uger før. Klik på link og se dagsordenen. Den udsendte dagsorden indeholder ikke ændringer siden udsendelse.

Der er ikke modtaget forslag til emner til dagsorden ved udløb af den den oprindelige tidsfrist 26. marts. Med den ændrede dato for sejlklubbens generalforsamling – 8. maj – forlænges fristen for forslag til dagsorden til 23. april.  Forslag sendes til formanden for sejlklubben.

Formandens beretning 2020 er offentliggjort og findes på hjemmesiden. Du kan læse beretningen her: Formandens beretning (1), fomandens beretning 2020 (2), formandens beretning 2020 (3) og formandens beretning 2020 (4).

Der serveres øl og sodavand under generalforsamlingen.

Vel mødt. Bestyrelsen Virksund Sejlklub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *