Pigesejlerne starter snart op

Pigesejlerne starter snart op. Omkring 25 pigesejlere er medlemmer af Virksund Sejlklub. Der er fire til seks både på vandet, når pigesejlerne hver mandag mødes til sejlads på vandet og fælles hygge på land. Blæser det for meget – mere end 10m/s – bliver sejlerne på land.

Pigesejlerne starter 19. april og mødes kl. 19 første gang i Virksund. På denne aften i klubhuset informeres om sæsonens pigesejler aktiviteter mv. og der vil være tilbud om tjek af redningsveste.

Pigesejler i aktion

Sejlsport er en oplagt familiesport, der styrker sammenholdet og giver mange fælles oplevelser. Det giver langt bedre ferie og større glæde, når også du er aktiv ombord – er fælles om at sejle båden. Pigesejlads betyder ikke, at pigerne ikke vil sejle med mændene. Piger vil bare gerne sejle med og mod hinanden en gang imellem og have lidt “pigesnak” på vandet uden mandlig indblanding.

Tilmelding til pigesejlads sker her: Virksund Sejlklubs pigesejlads Her finder du også sejlerprogrammet for pigesejlads 2021.