Nyhedsbrev april – saltvand i årene

Lær at sejle med kyndige instruktører

På Virksund Sejlklubs hjemmeside – www.virksundsejlklub.dk – under overskriften: Derfor sejler jeg i Virksund kan du læse om medlemmers oplevelser omkring sejlads. Alle os der sejler ved jo godt, at sejlsport er en af ​​de mest inkluderende sportsgrene, der findes. Alle kan være med, uanset om man sejler på tur, træner eller sejler kapsejlads. Virksund Sejlklub stræber selvfølgelig efter at gøre sejlads tilgængelig for alle, uanset alder, køn eller formåen.

50 nye coronaord blev i 2020 proppet i Den Danske Ordbog. Det siger vist alt om det seneste år. De fleste har vist en eller anden form for mæthedsfornemmelse. Jeg siger ikke mere om dette tema!

Med Regeringens udmelding om, at den organiserede foreningsidræt igen kan mødes og træne sammen i større grupper på 50 mennesker, er denne positive ændring lige nøjagtig den perfekte timing for at åbne alle vandaktiviteter, nu hvor vi står over for en ny sæsonstart.

Prøver at lægge til kaj

Vi starter sejlerskole, pigesejlads og kapsejlads efter planen. I kan læse mere om de enkelte aktiviteter på www.virksundsejlklub.dk. Her findes udførlige planer for de enkelte aktiviteter. Vi begynder også snart med børn og ungesejlads på Nørresø i Viborg. Det sker fortsat i samarbejde med Viborg Sejlklub og Spejdernes Sejlercenter i Viborg. I kan læse mere om dette emne her:  www.facebook.com/ungesejladsviborg

Vores planlagte indendørs aktiviteter i klubben i marts og april måtte desværre aflyses.

De gældende retningslinier for indendørs forsamling betyder, at vores generalforsamling atter har måtte flyttes. Nu fra 10. april til lørdag den 8. maj kl. 14. Du kan finde alt om dagsorden og beretning mv. her: https://www.virksundsejlklub.dk/2021/03/05/sejlklubben-flytter-generalforsamling-til-loerdag-den-8-maj-kl-14/

Vi kunne egentlig godt have besluttet at arrangere vores generalforsamling på internt TV eller teams. Men vi har tid til at vente. For når vi mødes fysisk til en af klubbens vigtigste aktiviteter, får vi en bedre oplevelse og en større grad af forståelse af de forskellige argumenter.

Der lægges knofedt i klargøringen

Det er glædeligt, at 10 medlemmer i år på opfordring har taget imod udfordringer om at klargøre klubbåde. Bådene er i marts blevet slebet, poleret og malet. Der mangler ikke meget mere, så kan bådene søsættes. Det går meget hurtigere, når flere deltager i arbejdet. Det er også sjovere. Når snakken om lidt af hvert og verdenssituationen kan iblandes arbejdet, så glider arbejdet behændigt fremad.

Viborg Bryghus

Vi har mange gange bekræftet hinanden i, at vi ikke kan eksistere uden de frivillige kræfter i sejlklubben. Da vi ikke kunne afholde vores nytårskur i begyndelsen af januar, besluttede sejlklubbens bestyrelse at køre ud til hver enkelt frivillig med en ølgave. Vi i bestyrelsen håber, at de gode øl kan indgå i en Påskefrokost eller i f.m. en anden god lejlighed.

Snart ruller saltvandet atter i årerne. Vi er gået på sommertid. Det begynder på alle måder at lysne.