100 sømil i Limfjorden

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

100 sømil i Limfjorden. Denne flotte distancesejladse sejles atter i år i fjordens forskellige afgreninger. Starten går fra Struer fredag den 18. juni kl. 13. Sejladsen sejles som singlehand eller double hand sejlads.

Har du lyst denne spændende udfordring, så gå ind og læs mere på 100milifjorden.dk. Det er også på denne side, du tilmelder dig sejladsen.

Du kan læse mere om sejladsen og finde sejladsbestemmelser mv. her: 100 mil i fjorden 2021, sejladsbestemmelser, Vejledning til Manage2Sail.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *