Alle er velkomne i Virksund Sejlklub

Virksund Sejlklub er for alle. Vi er ca. 120 medlemmer i sejlklubben og vil gerne være flere, fordi det giver mulighed for flere forskellige aktiviteter.

Stemning på havnen

Vi er en klub for alle – børn, unge, familier og seniorer. Vi vil gerne samle alle med interesse for at sejle, bådejere og andre, som slet ikke ønsker at eje båd, men bare gerne vil deltage i fælllesskabet, i det aktive sejlerliv og få oplevelserne og glæden.

Hvis det ikke lige var fordi Covid-19 havde generet os alle, ville vi have afholdt velkomstarrangement for interesserede. Vi planlægger ellers at afholde sådanne arrangementer forår og efterår. Men det behøver du ikke afvente. Alle er velkomne til at kontakte os og høre mere om medlemsskab og aktiviteter mv.

Du kan også starte med at læse om vores aktiviteter ved at klikke på emnerne nedenfor.

Stand Up Virksund

SUP’er på vej gennem fjorden

I 2021 har en kreds af medlemmer og interessserede vist interesse for at starte med at sejle Stand Up Paddle. De første brædder er gjort klar til sæsonen og lagt ind i klubbens materielgarage. Vil du høre mere om Stand Up Paddle og komme i kontakt med andre sejlere, så kontakt os.