Onsdagssejlads går i gang, når din båd er tilmeldt

Bådene er ved at komme i vandet og snart kan det gå løs med onsdagssejladserne. Vi sejler om onsdagen og har skipper møde kl. 1825 uden for klubhuset. Første start lyder kl. 1850.

Årets sejladser starter med Tune Up sejladsen onsdag den 21/4.

Vi kan gennemføre kapsejladserne under de nugældende Covid-19 restriktioner. Vi skal dog blot holde os ude af klubhuset, så skippermøde og resultatoplæsning foregår uden for klubhuset. Indendørs servering før og efter onsdagssejladsen er indtil videre udelukket.

Traditionen tro skal alle sejlbåde, som ønsker at deltage eller overvejer at deltage på et tidspunkt i sæsonen, tilmelde sig gennem kapsejladsudvalget.

For at deltage i Virksund sejlklubs onsdagssejladser og andre kapsejladser under DS skal du besidde et gyldigt målerbrev for din båd.

For at deltage i onsdagssejladser i Virksund skal du som skipper udfylde nedenstående formular, som automatisk går til kapsejladsudvalget:

Skippers for- og efternavn (skal udfyldes):

Din e-mail (skal udfyldes):

Bådens navn og bådtype (skal udfyldes):

Sejlnummer (skal udfyldes):

I løb med spiler eller uden spiler (udfyldes):
    Med spilerUden spiler

Gyldigt målerbrev 2021:
    JaNej

Kapsejladsudvalget finder selv relevante data på Websejler under DS, når I har betalt for jeres licens og er tilmeldt onsdagsejlads.

Du kan læse mere om Virksund Sejlklubs kapsejladser her: Kapsejlads

Eventuelle spørgsmål om onsddagssejlads rettes på mail til hindbaervej7@live.dk