Låner J 70 sportbåd

Sejlklubben låner en J70 sportsbåd 14. – 27. juni.

Dansk Sejlunion råder over J70 sportsbåd, som udlånes til klubber, der vil afprøve båden. Der sælges ca. 10 J70 både til sejlklubber rundt om i Danmark om året. En enkelt båd udlånes i en kort 14 dages periode og en anden J70 lejes ud for en længere periode. I Limfjorden råder bl.a. Thisted Sejlklub over J70. Der er også solgt J70 både til Sejlklubben Limfjorden, Aalborg Sejlklub og Hals Bådelaug.

Vi vil nu prøve J 70 i en periode for at afprøve og opleve båden. hensigten er, at båden skal afprøves af bl.a. sejlerskole, pigesejlere og andre medlemmer mv.

J 70 er en sportsbåd med stort cockpit, hvor der kan være fire til fem besætningsmedlemmer af gangen. Båden har storsejl, forsejl og gennakker.

Der bliver sejlet ungdomssejlads, kvindesejlads (WOW) og divisionssejlads. Den bruges i klubberne til træning og sejlerskole mv. I kan læse mere her https://dansksejlunion.dk/kapsejlads/klasser/koelbaade/j-70