Kapsejladsresultater 2020

Normalt afholder sejlklubben præmieaften i november hvert år, hvor kapsejladsresultaterne for hele sejlersæsonen offentliggøres. Her overrækkes bl.a. præmier til de bedst placerede både i årets sejladsserier og uddeles pokal for den eller de mest bemærkelsesværdige hændelser i løbet af sæsonen.

Vinteren har ikke været normal på grund af Covid-19. Først 8. maj 2020 var det muligt at gennemføre præmieceremoni mv.

Sovsekanen, som er en klub vandrepokal, blev i år tildelt No Nissen, som flere gange i løbet af sæsonen i Aloha, – formentlig selvforskyldt – kom for sent over startlinien. Det virkede enkelte gange som om, at han ikke helt havde identificeret, hvilket løb han skulle starte i. Bo modtog stolt sovsekanen, men lovede til gengæld, at det kunne ske igen!

Sejlersæsonen 2020 blev en smule forsinket og først et stykke henne i maj, var det muligt at indlede kapsejladerne. Vi alle kender til hudløshed begrundelserne herfor, så der er næppe grund til at kommenterere dette forhold yderligere.

Corona Cup 2020

Lige efter at bådene var søsat, kunne de direkte stævne ud og sejle på tid i den såkaldte Corona Cup. Der var lagt en fast bane ud Lovns Bredning rundt med start og mål i Virksund. Spir ved Claus S. Nielsen og Olivia ved Kristian Brøns fik hurtigt sat de bedste tider i de to løb med henholdsvis spiler og uden spiler.

Klubmesterskab 2020

Klubmesterskabet afvikles over hele sæsonen i fire forskellige løb. I pointregnskabet trækkes det dårligste onsdagsresulatet fra det samlede resultat. I kan åbne siden kapsejladsresultater og derefter gå ind under “samlet resultat klubmesterskab 2020” for at se alle placeringerne i løbet af sæsonen.

Her er de fire vindere af hver sit løb:

Vinder af 1. løb uden spiler blev Svante ved Leif Nordby Jensen.

Vinder af 2. løb uden spiler blev Aloha ved Bo Nissen.

Vinder af 3. løb uden spiler blev Blues ved Jens Kofoed.

Vinder af 4. løb med spiler blev Spir ved Claus S. Nielsen.

Virksundmester 2020

Spir på kryds

Vanen tro blev Virksundmesterskabet – populært kaldet VM- også afviklet med tre sejladser – en i foåret og to i efteråret. Her er løsbinddelingen et løb med spiler og et løb uden spiler.

Vinder af løb med spiler blev Spir ved Claus S. Nielsen.

Vinder af løb uden spiler blev Blues ved Jens Kofoed.

Det samlede resultat kan læses ved at klikke på kapsejladsresultater og derefter finde “samlet resultat for Virksundmesterskabet 2020”.

Kapsejladsudvalget ønsker tilllykke til alle vindere.