Kan du tænke dig at prøvesejle J70?

Kom frisk!

Vil du gerne prøvesejle J 70 i Virksund sejlklub? Klubben har lånt en af Dansk Sejlunions J70 sportsbåde i perioden fra mandag 14. juni til søndag 27. juni.

Båden er allerede reserveret i følgende perioder:

• Pigesejlads14. og 21. juni aften.
  • Sejlerskole 15. og 22. juni aften.
  • Onsdagssejlads 16. og 23. juni aften.
  • Lørdag 19. juni.

Her er din mulighed for at reservere og prøvesejle båden.

Du kan komme ud og sejle i båden sammen med andre fra klubben i perioden, hvor båden er stillet til rådighed i Virksund. Vil du reservere en eller flere dage til prøvesejlads kan du kontakte formanden for sejlklubben. Diu kan også udfylde formularen:

Jeg vil gerne prøvesejle J70 og vil gerne snarest kontaktes.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Tilføj ønsket dato/datoer for din prøvesejlads af J70 (skal udfyldes)

J70 findes allerede mange steder i landet og i Limfjorden.

J70 både sejler i flere sejlklubber landet over. Der er p.t. ca. 60 J70 både i landet og flere er på vej.

I Limfjorden råder Thisted over to J 70, i Hals Bådelaug er de ved at anskaffe J70, i Struer Sejlklub råder de over to J70 og i Aalborg klubberne sejler der p.t. fem J70 rundt på fjorden. Lemvig Sejlklub er gået i gang med at skaffe finansiering til en eller to J70, så de i fremtiden kan komme med på vognen.

Sejlbåden bruges på klubbernes sejlerskoler, til ungdomssejlads, til pigesejlads, til kapsejlads og til træning af besætninger, som deltager i sejlsportsligaens løbende stævneafvikling. I år har sejlsportsligaen sejlet i Middelfart. I juni kommer Sejlsportsligaaen til Aalborg i perioderne 5. og 6. juni og 19. og 20. juni. Der sejles også ungdomsejlads (Youngsters) og kvindesejleads (WOW) i J70 under Sejlsportsligaen. Du kan læse mere om J70 sejlads her: http://sejlsportsligaen.dk/

Båden er nem at trimme og styre. Den reagerer nemt på roret næsten som en jolle. Båden har storsejl og forsejl samt genakker og har plads til en besætning på op til fem mand/kvinder. Båden kan sejles dog sejles af tre til fire mands besætning afhængig af vind og vejr.

Rasmus Slabiak, som er bådsmand og ansvarlig for bådene i Sejlsportsligaen, vil ankomme 14. juni og søsætte og tilrigge båden sammen med klubben. Han vil ligeledes hjælpe med at fiske båden op af vandet og køre den væk på trailer til anden sejlklub 27. juni.