Nyhedsbrev juni – det lysner

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Så skete det. Vejret blev bedre her, hvor vi runder juni. I det hele taget lysner det nu, hvor vi går ind i sommermånederne. Corona indskærpelserne er tilmed på vej til at blive lempet og dagligdagen er ved at blive genoprettet og normal. Herligt!

Generalforsamling afholdes uden for klubhuset i 2021.

I maj afviklede vi standerhejsning og generalforsamling. Vi var heldige med vejret og vejrguderne var netop denne lørdag med os, så vi kunne forsamles uden for klubhuset.

Formand, et bestyrelsesmedlem og suppleant blev genvalgt til bestyrelsen. På mødet blev det besluttet at fastholde nuværende kontingent på 600 kr. Derudover indføres fra 2022 et familiekontingent på 1300 kr. Vi drøftede endvidere klubbens forsikringer på klubbåde, joller og grej. Det blev besluttet kun at fastholde ansvarsforsikringer på klubbens både med undtagelse af klubbens RIB båd, som fortsat både skal have ansvarsforsikring og en kaskoforsikring. Der vil blive indført en vis grad af egen forsikring for medlemmer, som benytter klubbens både. Bestyrelsen vil senere komme retningslinier herfor. Du kan læse referat fra generalforsamlingen mv. her: https://www.virksundsejlklub.dk/virksund-sejlklub-er-din-klub/virksund-sejlklubs-moeder/

Ulf Karlsen sidder og nyder vejret.

Ulf Karlsen blev hædret for sin frivillige indsats og fik tildelt en håndlavet sejlerkniv.

Klubbens aktiviteter er også på fuldt blus. Sejlklubben er tæt på 130 medlemmer. Sejlerskolen har 17 kursister, pigesejlerne er på 26 deltagere i år og duelighed er netop nu i gang med at forberede sig til eksamen. 14 kursister deltager. På Nørresø er foreløbigt 15 entusiastiske børn og unge i gang med sejlads på Nørresø. 22 kølbåde har tilmeldt sig kapsejlads. Havnen har ikke flere ledige pladser. Det er ikke oplevet bedre de senere år.

Sejlklubben har modtaget bevilling fra Nordlys – https://norlys.dk/ – på nye sejl til Virksundtøsen. Vi håber, at vi senere på sommeren kan tage de nye sejl i brug. Sejlklubben har ligeledes modtaget midler til at finansiere en flydedok til RIB båden. Midlerne kommer fra henholdsvis DGI/DIF Foreningspuljen – https://www.dif.dk/da/forening/nyheder/nyheder/2021/3/foreningspulje – , Spar Nord Fonden – https://www.sparnord.dk/ – samt fra Skive kommune.

Turudvalget har afviklet Pinsetur til Fur. Vejret var ikke aldeles strålende, men det var ikke udvalgets skyld. De både og familier, som deltog, havde dog en god forlænget weekend. Det er faktisk lidt ærgerligt for blot en uge senere, var vejret aldeles strålende. Mange sejlere kom til Virksund og andre drog ud på togt netop denne weekend med flot solskin.

SUP i Virksund havn

For at tegne hele verdensbilledet hører det vel også med at nævne, at Cafe Virksund har fået ny forpagter. I den sidste weekend i maj åbnede de med flot vejr, solskin og mange mennesker i Virksund.

Nu kan sommeren endelig begynde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *