Lånebåd har allerede været en succes

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Lånebåd har allerede væet en succes. Virksund Sejlklub har i juni måned lånt en J70 sportsbåd af Sejlsportsligaen. Klubber under Dansk Sejlunion kan afprøve båden.

Tryk på link og se J70 sejle på kryds ved slusen

Både yngre og ældre medlemmer har sejlet i båden i farvandet ud for Virksund Sejlklub. Den har været anvendt på sejlerskole og under pigesejlads. Lørdag den 24. juni  blev J70éren sammen med klubbens to sejlbåd benyttet til kapsejladskursus. Den har også været på vandet til onsdagssejlads.

I det hele taget har den ikke ligget stille ret mange dage. der er fortsat mulighed for at låne båden, da klubben råder over J7’eren til 19. juli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *