Havnejubilæum starter med flotille sejlads torsdag 19. august kl. 17

Kære medlemmer af Virksund havn

i forbindelse med havnens 50 års jubilæum vil der den 19 august kl 17.00 til ca. kl 18.00 blive afholdt flotille sejlads ud for Virksund havn. Vi håber, at mange medlemmer og sejlere har lyst til at deltage i fejringen med denne sejlads. 

Under flotille sejladsen sejler vi ud mod Lovns Bredning og tilbage igen mod havnen, så man kan se alle fartøjerne fra sandodden, Sundstrup eller dæmningen. Næsten alt som kan flyde og sejle er velkomne til at deltage. Motorbåde, sejlbåde for motor og andre motordrevne fartøjer er velkomne til at tilmelde sig arrangementet. Har du signalflag til dit fartøj sættes disse naturligvis på dagen for at markere fejringen af havnejubilæet.

Har du lyst til at deltage, så kan du nemt tilmelde dig her:

  Jeg vil gerne deltage i flotille sejlads torsdag den 19. august med start kl. 17 i Virksund.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer er:

  Dit pladsnummer i havnen:

  Angiv med tal, hvor mange personer som du i givet fald kan sejle med som passagerer ud over din faste besætning under arrangementet

  Du bedes oplyse, om du har VHF ombord på båden:
  JaNej

  Du kan også kontakte Carsten Overgaard ved brug af mailadressen: 

  co@overgaardviborg.dk

  I forbindelse med tilmelding bedes ud oplyse, om du har mulighed for at medtage ekstra personer på din båd og i givet fald antal. Vi vil nemlig gerne tilbyde folk fra lokal området at deltage i sejladsen i det omfang der måtte være plads. 

  Sidste frist for tilmeldning er søndag den 15 august. 

  Efter sidste tilmeldningfrist, vil der blandt de tilmeldte, blive sendt nærmere oplysninger om, hvordan flotille sejladsen afvikles og om evt. gæster, du vil få med ombord. 

  Med venlig hilsen 

  Havnens jubilæums udvalg. 

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *