Lystbådehavnens jubilæumsprogram

Lystbådehavnens jubilæumsprogram er nu offentliggjort. Det indeholder mange sjove og spændende aktiviteter. Der er lagt op til en voldsom stor buffet med mange retter alle tre jubilæumsdage i periode torsdag den 19. august til lørdag den 21. august.

Du kan orientere dig i  jubilæumsprogrammet ved at trykke på dette link: Jubilæumsprogram

Historien om Virksund Lystbådehavn er i bund og grund en lokal succeshistorie.  

Havnen har i dag faste pladser til 150 både og derudover flere gælstepladser

En kreds af sejlerinteresserede mennesker blev indkaldt til stiftende møde 15. juni 1971. På mødet blev de enige om at sætte skub i planerne om at etablere en lystbådehavn i Virksund. I havnen skulle være plads til 80 både. Med en havnedybde på to meter skulle der fjernes adskillige tons ler, slam og sand fra havneudgravningen. Med lokale frivillige, hjælpsomme entreprenører og velvillige myndigheder lykkedes det at færdiggøre havnen som tiltænkt. Da først fundamentet til lystbådehavnen var lagt gik det herefter slag i slag med at udvide og uddybe havn, tilbygge klubhus, etablere legeplads, oprette beddingsplads, etablere masteskur og bygge flere broer. I 1999 blev havnen uddybet. Sidst i nullerne blev der indkøbt en større løftekran og broerne blev forlænget og udbygget, så der i dag er plads til 150 både i havnen og adskillige biler på den store parkeringsplads. Havnen er i dag et aktiv for både kommune, lokale borgere, campister og sejlere, som kommer fra nær og fjern.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *