Rigtige mænd på tur

Rigtige mænd

Mandetur 2021 fra onsdag 15/9 – søndag 19/9.

Afsted på mandetur

Onsdag 15/9 kl. 1000: Vi mødes i klubhuset i Virksund og efter en kort briefing, sejler vi til Rønberg. Vejret er selvfølgelig godt. Om aftenen samles vi og griller. En tur på ca. 21 NM.

Torsdag den 16/9 mødes vi kl. 0900 til morgen briefing. Herefter sejler vi samlet til Thisted. Formentlig kan vi nå en fælles frokost i Thisted. Om aftenen skal vi se det lokale bryghus: Thisted Bryg brygger noget fantastisk øl. Vi spiser samlet på bryghuset. En tur på ca. 37 NM.

Fredag den 17/9 mødes vi kl. 0900 til morgen briefing. I aften skal vi have vores festaften. Vi sejler til Doverodde. Vi sejler samlet gennem Oddesundbroen. Hver båd har lavet en ret til det fælles ta’ selv bord i klubhuset. Husk også, at hver mandskab har et festlig indslag. En tur på ca. 13 NM.

Fælles spisning på turen

Lørdag den 18/9: Gasterne er måske lidt trætte i hovedet i dag. Mødetidspunkt bliver lidt senere i dag. I dag sejler vi til Fur, hvor vi spiser fælles frokost på havnen. Om aftenen spiser vi et godt måltid på Fur Færgekro. En tur på ca. 24 NM

Søndag den 19/9: I dag sejler vi tilbage til vores hjemhavn, Virksund. Når vi alle er kommet i havn, formentlig omkring kl. 1300 samles vi i cafeen, hvor vi får smørrebrød og en fadøl. Herefter afslutning med præmieuddeling. En tur på ca. 19 NM. I år har vi lavet et program for rigtige mænd og på opfordring er turen allerede nu lagt ud på hjemmesiden. Vi håber derfor at mange vil tilmelde sig. Vejret bliver godt og med passende vind.

Sidste tilmeldingsfrist er søndag 12. september.  Tilmelding sker på mail nielsojespersen@gmail.com eller telefon 40865849.

Niels-Ove