Sejlersæsonen slutter snart. Deltag i sejlklubbens aftenarrangement 25. september

Sejlklubbens sejler aktiviteter på fjorden slutter gradvis frem til slutningen af september. Vi vil gerne markerer afslutningen på en rigtig god sejlersæson, som næsten blev friholdt fra Corona indskærpelser og begrænsninger. Vi vil også gerne se frem mod vinterperiodens aktiviteter. 

Vi inviterer derfor sejlklubbens medlemmer og ledsagere mv. til at komme og deltage i vores fælles aftenarrangement lørdag 25. september kl. 19 i Virksund. 

Da der er begrænset antal pladser til arrangementet vil tilmelding ske efter først-til-mølle princippet. Læs mere om tilmelding, aftenens aktiviteter og priser mv. her: Invitation til fællesarrangement i Virksund Sejlklub 25. september 2021

På vegne af bestyrelsen

Jens Kofoed

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *