Flotillesejlads i Virksund 25. september 2021

Kære medlemmer af Virksund Sejlklub og Virksund Lystbådehavn

Flotillesejladse ud for Virksund skulle oprindeligt have fundet sted 19. august i f.m. havnejubilæet. Det blæste desværre op til 17 m/s netop denne eftermiddag i Virksund, så flotillen blev derfor flyttet til lørdag den 25. september.

Vi håber, at mange medlemmer i Virksund har lyst til at deltage. Vi starter ved klubhuset kl. 1645. Vi forventer, at flotillen sejler omkring en time fra kl. 17 til kl. 18. Derefter vil sejlklubben åbne moleøl til alle deltagere, så vi kan få en hyggelig snak om forløbet mv.

Under flotille sejladsen sejler vi ud mod Lovns Bredning og tilbage igen mod havnen, så man kan se alle fartøjerne fra sandodden, Sundstrup eller dæmningen. Næsten alt som kan flyde og sejle er velkomne til at deltage. Motorbåde, sejlbåde for motor og andre motordrevne fartøjer er velkomne til at tilmelde sig arrangementet. Har du signalflag til dit fartøj sættes disse naturligvis gerne på dagen. Husk at binde ordentlige knuder på dine flag, så de ikke vikles om andre både i havnen.

Har du lyst til at deltage, så kan du nemt tilmelde dig her:

Jeg vil gerne deltage i flotille sejlads torsdag den 19. august med start kl. 17 i Virksund.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer er:

Dit pladsnummer i havnen:

Angiv med tal, hvor mange personer som du i givet fald kan sejle med som passagerer ud over din faste besætning under arrangementet

Du bedes oplyse, om du har VHF ombord på båden:
    JaNej

Du kan også kontakte Carsten Overgaard ved brug af mailadressen:

co@overgaardviborg.dk

Sidste frist for tilmeldning er fredag den 24. september.

Virksund Sejlklub