Velkomstaften afholdes 14. oktober

Velkommen er ikke kun noget, vi siger. Det er noget, vi gør.

En slapper på dækket er nogle gange tiltrængt

Sejlklubben inviterer til velkomstarrangement i klubhuset torsdag den 14. oktober kl. 19 i Virksund. Repræsentanter fra Lystbådehavnen deltager også og vil informere om havnepladser mv. Arrangementet finder sted i klubhuset. Vi serverer kaffe og kage for deltagere.

Ønsker du at tilmelde dig arrangementet, så klik ind på formularen her:

Jeg vil gerne deltage i Virksund Sejlklub i velkomstarrangement kl. 19 24. september 2020.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer er:

Angiv med tal, hvor mange personer I kommer til arrangementet

Vi vil gerne åbne os overfor alle interesserede og invitere alle ind i vores fælleskab. Vi synes selv, at vi har et godt socialt fællesskab, hvor alle – familier med børn, unge, ældre og seniorer er velkomne.

Vi vil selvfølgelig gerne dele vores gode aktiviteter og fællesoplevelser med jer. Uden for sejlersæsonen afholder vi bl.a. kurser om bl.a. motorlære og foredrag mv.

Vi har også en mentorordning for nye bådejere i Virksund, som indebærer, at du kan få en sejlerven, som hjælper dig tilrette i Virksund. Har du allerede benyttet dig af denne mulighed? den mentoransvarlige samarbejder med havnens pladsudvalg. Du kan høre mere herom under arrangementet.

Du kan læse mere om alle vores aktiviteter, fællesoplevelser og mentorordning på https://www.virksundsejlklub.dk/.

Velkomstarrangementet er selvsagt gratis og for alle interesserede. Vi kræver blot din tilmelding og oplysning om, hvor mange I deltager.