Vi prøver påny. Velkomstaften 25. november.

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Vi prøver påny. 

En slapper på dækket er nogle gange tiltrængt

Sejlklubben inviterer til velkomstaften i klubhuset torsdag den 25. november kl. 19 i Virksund. Repræsentanter fra Lystbådehavnen deltager også i arrangementet og vil informere om havnepladser mv. Vi serverer kaffe og kage for deltagere.

Ønsker du at tilmelde dig arrangementet, så send en mail til jenskofoed@live.dk og oplys, hvor mange I kommer.

Sejlsport er for hele familien, hele livet. Vi er en forening med plads til alle – familier med børn, unge, ældre og seniorer er velkomne. 

Vi vil selvfølgelig gerne dele vores gode aktiviteter og fællesoplevelser med jer. Uden for sejlersæsonen afholder vi bl.a. kurser om bl.a. motorlære og foredrag mv.

Vi har også en mentorordning for nye bådejere i Virksund, som indebærer, at du kan få en sejlerven, som hjælper dig tilrette i Virksund. Har du allerede benyttet dig af denne mulighed? den mentoransvarlige samarbejder med havnens pladsudvalg. Du kan høre mere herom under arrangementet.

Du kan læse mere om alle vores aktiviteter, fællesoplevelser og mentorordning på https://www.virksundsejlklub.dk/.

Velkomstaftenen er selvsagt gratis for alle interesserede. Vi kræver blot din tilmelding og oplysning om, hvor mange I deltager. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *