Sejlklubbens vinteraktiviteter 2021/2022

Sæsonskifte.

ideløbende med at både tages op i Virksund, har Virksund Sejlklub lagt sidste hånd på vinterprogrammet 2021/2022. Aktiviteterne strækker sig fem til og med standerhejsning første lørdag i maj.

Programmet indeholder både nyt og gammelt.

Samme dag som standerhejsningen og samordnet med selve standerhejsningen planlægger sejlklubben at gennemføre flotillesejlads. Alle interesserede bådejere i havnen kan deltage i denne festlige begivenhed.

Som noget nyt vil sejlklubben søge og afholde en nostalgisk Marta-dag, lørdag den 29. januar, i Virksund. Arrangementet omfatter fremvisning af den legendariske danske film om det gode skib Marta. Derefter er det tanken, at nogle af retterne fra filmen skal serveres og nydes, mens vi fordøjer filmen.

Her er alle aktiviteterne:

Duelighedskursus. Kursusstart i Hjarbæk 28. oktober 2021.

Virksund velkomstaften torsdag den 25. november kl. 19.

Nytårsparole onsdag 12. januar 2022. Klubbens frivillige inviteres direkte til parole aften, hvor vi spiser og taler om sæsonen 2021 og ser frem mod 2022 sæsonen.

Sejlads i Nordatlanten, Asger Hunø Ranum fortæller om hans sejladser mod nord onsdag 23. februar 2022 kl. 19.

Marta-dag, lørdag den 29. januar, hvor vi ser filmen om det gode skib Marta. Dernæst nyder vi en frokost og har hyggeligt samvær. Arrangementet starter kl. 11 og forventes at slutte omkring kl. 15.

Generalforsamling lørdag den 5. februar 202 for sejlklubbens medlemmer. Samme aften afholdes præmieuddeling for sejlersæsonen 2021. Denne del af arrangementet styres af kapsejladsudvalget.

Motorkursus torsdag 3. marts 2022.For klubbens medlemmer. Andre interesserede kan deltage mod mindre betaling.

Splejsning af dynema og spectra torsdag 17. marts 2022.For klubbens medlemmer. Andre interesserede kan deltage mod mindre betaling.

Velkomstaften for alle interesserede i Virksund tirsdag 5. april kl. 19.

Lørdag den 9. april kl. 10 – 15. Indmålingsdag af sejl og både. Målerudvalget styrer arrangementet.

Kapsejlads onsdag den 27. april Tune Up sejlads. der er samtidig tilmelding til årets kapsejladsserie.

Evt. spilerkursus for alle interesserede medlemmer lørdag den 30. april. Det vil være hensigtsmæssigt. at deltagende både søger at samle deres besætninger til dette arrangement.

Lørdag den 7. maj standerhejsning Virksund. Sejlklubben planlægger af gennemføre flotillesejlads for alle både i havnen..