December nyhedsbrev, julen kommer også i år

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Juletræet blev hejst i kranen og tændt første søndag i Advent. Ca. 40 personer var mødt op på lystbådehavnen for at markere denne efterhånden faste tradition.Havnen har indvidere inviteret til julefrokost lørdag den 4. december. Jo, det er ganske vist. Julen kommer også i år…

Det er nu den tid på året, hvor mange af os tager et kig på diverse bådsider for at se på bådudstyr. Det kunne jo hænde, at der dukkede et godt tilbud op på en julegaveide, som kan sættes på ønskelisten.

Virksund Sejlklub er kommet på Instagram med adressen: https://www.instagram.com/virksund_sejlklub/ De første opslag er lagt ud på den nye side. Det er tanken, at den nye instagram-side skal supplere www.facebook.com/virksundsejlklub/. På https://www.virksundsejlklub.dk/ finder du både et symbol for henholdsvis facebook og Instagram. Når du trykker på et af symbolerne, kommer du direkte ind på en af de to SOME-sider.

 Instagram er som facebook et online, socialt medie (SOME). Instagram har specialiseret sig i fotodeling. Det vil sige, at man på en oversigt kan se billeder fra klubbens aktiviteter. Klikker man på et billede vil der som regel også være en tilhørende kort tekst, som fortæller om billedet eller om en aktivitet. Grethe Glerup Knudsen og Lisbeth Rejsenhus har i øvrigt accepteret i at deltage i sejlklubbens redaktør team.

Sejlklubben har som vanligt i november deltaget i Dansk Sejlunions klubkonference. Konferencen blev i år afholdt i Vingsted over to aftener. Der er normalt 200 – 300 deltagere på konferencen fra alle dele af landet. Sejlklubben havde i år tre deltagere med på konferencen. Lisbeth Rejsenhus havde sågar et indlæg for alle deltagere om Sejlerdating. Der er altid gode og relevante indslag på konferencen. Har du lyst, kan du se indlæg fra konferencen skal du klikke ind her:

https://dansksejlunion.dk/til-klubben/klubkonferencen/materiale-fra-tidligere-afholdte-klubkonferencer

Sejlklub og havn havde 25. november 2021 velkomstaften for interesserede. Der var 12 tilmeldte interesserede deltagere. Der fremkom som altid på disse aftener mange interessante spørgsmål. På denne aften gav endvidere mulighed fik deltagerne også mulighed for at indmelde sig i sejlklubben. Gratis vel og mærket frem til 30. april 2022. De kan således deltage i klubbens vinteraktiviteter på lige fod med klubbens øvrige medlemmer.

Sejlklubbens bestyrelse afholder møde 9. december. Første aktivitet i 2022 finder sted onsdag 12. januar kl. 19 i Virksund, hvor der afholdes nytårsparole for klubbens frivillige. Deltagere vil blive inviteret direkte på mail.

Derefter begynder sejlklubben at ”køre” op til sejlersæsonen. Lørdag den 5. februar kl. 14 afholdes generalforsamling. Du kan læse om vinteraktiviteterne her: https://www.virksundsejlklub.dk/2021/10/22/sejlklubbens-vinteraktiviteter-2021-2022/

Virksund Sejlklub vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle i og omkring Virksund en god jul og godt nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *