Nyhedsbrev januar 2022 – godt nytår

Endnu et år glider med sikkerhed bagud og et nyt dukker frem. 2022 kommer med forudsigelig præcision. Det samme gør forventningerne til en ny sejlersæson, som gradvis bygges op over de næste måneder. Knapt så forudsigelig er de næste måneder. Coronaen er stadig med os og trækkes med over i et nyt år. Det vil skabe usikkerhed om aktiviteterne i januar. Men pandemien er på retur og på vej ud. Det må forventes, at den klinger af i 2022.

En slapper på dækket er nogle gange tiltrængt

I et kort tilbagekig på begivenheder og aktiviteter i 2021 kan nævnes, at klubben fik en nettotilgang af nye medlemmer, så vi nu er tæt på 140 kvinder og mænd. Som noget nyt i 2021 blev der afholdt et én dags kapsejladskursus i juni for interesserede. Ellers kørte aktiviteter og begivenheder som vanligt slag i slag. Klik fra aktiviteterne er gengivet på hjemmesidens billedgalleri, som kan ses her: https://www.virksundsejlklub.dk/kontakt-virksund-sejlklub/billedegalleri/nggallery/page/3 eller gå ind på sejlklubbens instagram profil her: https://www.instagram.com/virksund_sejlklub/

Om vi bliver nødt til at flytte eller helt aflyse aktiviteter må vurderes ud fra de retningslinjer, som Dansk Idrætsforbund og Dansk Sejlunion mv. udfærdiger. Vi følger selvfølgelig slavisk de retningslinjerne, som myndigheder og forbund udstikker. Indtil videre fortsætter vi med at planlægge vores aktiviteter. Vi afholder nytårsparole onsdag den 12. januar, hvor klubbens frivillige inviteres direkte. Vi forventer at kunne gennemføre et Martha arrangement for alle interesserede lørdag den 29. januar. Vi spiser tilnærmelsesvis samme mad som man gjorde i Martha filmen og så ser vi også film under arrangementet. Sejlklubbens generalforsamling planlægges afholdt lørdag den 5. februar 2021 kl. 14. Søndag den 27. februar kl. 10 afholdes familiedag, hvor vi taler om aktiviteter for børn.

Det skal også nævnes, at der er indkøbt tre stk. Stand Up Paddles, som forventes at kunne bringe glæde til klubbens medlemmer i 2022. Helle Lindegaard Lauridsen har netop tilmeldt sig SUP instruktørkursus. En ny flydedok til RIB båden blev samlet i foråret og lagt ud. Vi mangler dokfæsterør til bro 6. De leveres i foråret 2022. Virksundtøsen fik nye sejl og sidst på året fik klubben sågar midler fra Anders Brøndum Fonden til køb af nye sejl til Tera jollerne.

Sejlklubben ser frem til en ny sæson. Fra 2022 har vi indført familiekontingent, som en ny mulighed. Klubbens kalender på hjemmesiden er blevet opdateret med planlagte aktiviteter frem til oktober 2022. Der er tilføjet en ny instagram side til sejlklubbens facebook sider.

Godt nytår.

Virksund Sejlklub