Hør om en spændende og oplevelsesrig tur i Nordatlanten og til Rusland

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383
Hør om en spændende tur i Nordatlanten og til Rusland. I sommeren 2018 sejlede Asger Hunø op langs Norges kyst forbi Nordkap, øderefter øst på til Arkhangelsk, over Hvidehavet, sydpå gennem Ruslands floder og søer til Skt. Petersborg. Til slut gik det hjemad mod Danmark via Østersøen. En tur på fem måneder og omkring 3.500 sømil.
 
Asger fortæller om turen onsdag den 23. februar kl. 19 og viser billeder af de ting han så og oplevede. Der er også mulighed for at stille spørgsmål.
 
Alle er velkomne, tag bare konen med. Arrangementet påregner at slutte mellem kl 2100 og 2130 afhængig af antallet af spørgsmål. Asger påregner, at han med fortælling og en lille midtvejspause. Der er pause med kaffe halvvejs på turen.
 
Arrangementet er gratis, ingen tilmelding, du kommer bare!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *