Aktiviteter frem mod sejlersæsonen

Her kan du få overblikket over sejlklubbens aktiviteter frem mod sejlersæsonen. Alle sejlklubbens aktiviteter fremgår i øvrigt også af forsidens kalender på www.virksundsejlklub.dk

Onsdag den 23. februar kommer Asger Hunø og holder interessant foredrag om sejlads i Nordatlanten. Vi starter kl. 19. Foredraget blev programsat første gang i 2021 første, men måtte udskydes på grund af Covid situationen. Asger er tidligere seminarielærer i Ranum og har sin båd liggende i Rønbjerg. Alle klubbens medlemmer er velkomne til at deltage. Alle er velkomne denne aften.

Lørdag den 26. februar afholdes præmieuddeling og generalforsamling i Virksund. Vi starter kl. 14. Alle medlemmer er velkomne til at deltage. Sejlklubben forventer at kunne disponere over det store lokale, da vi forventer omkring 30 deltagere.

Søndag den 27. februar afholdes børnesejlads dag, hvor især familier med børn inviteres til drøftelse om sejlads i Virksund. Vi starter i klubhuset kl. 10 og forventer at slutte kl. 12.

Torsdag den 3. marts fortæller Carsten og Klaus om motorvedligeholdelse mv. Arrangementet finder sted i Virksund. Behov for stort lokale. Arrangementet starter kl. 19 og forventes at slutte omkring kl. 2130.

Søndag den 6. marts. Pigesejlads i Limfjorden. Arrangement med andre klubber i fjorden.

Torsdag den 10. marts. Bestyrelsesmøde kl. 18. Afholdes i Viborg

Tirsdag den 15. marts afholdes Martha arrangement i Virksund. Vi ser film, spiser popcorn og drikker cola mv., mens vi ser filmen. Vi starter kl. 19.

Lørdag den 5.april. Velkomstarrangement. Behov for stort lokale i Virksund.

Lørdag den 9. april. Virksund. Kl. 10 – 14. Indmåling af sejl.

Mandag den 25. april pigesejlere introduktion, kl. 1830 – 2030.

Tirsdag den 26. april sejlerskole introduktion, kl. 18 – 20. Virksund.

Fredag den 29. april spilerkursus. Virksund.

Lørdag den 7. maj. Standerhejsning.