Resultater fra kapsejladssæsonen 2021

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Kapsejladsæsonen 2021 blev officielt afsluttet 26. februar 2022, da de samlede resultater blev offentliggjort i forbindelse med præmieuddeling. Jørgen Christiansen forestod på kapsejladsudvalget selve præmieuddelingen.

Resultatlisten for Virksund Mesterskabet 2021 findes her og resultatlisten for klubmesterskaberne 2021 er indlagt her. Alle kapsejladsresultater fra de senere år findes på dette link.

I forbindelse med præmieoverrækkelsen nævnte kapsejladsudvalget at resultaterne i 2022 vil blive opgivet som GPH mål og ikke efter vindstyrke. Begrundelsen er, at resultatservice vil gå hurtigere, men derudover har det ikke mindst vist sig, at brugen af handicap udregning efter aktuel vindstyrke ikke ændrer på resultaterne.

Jørgen Christiansen nævnte, at der i 2022 sejlersæsonen vil blive lavet lidt om i løbsinddelingen og begrundede ræsonnementet herfor med at konkurrencen mellem de enkelte både skal være så lige og god som mulig.. 

Det blev forslået at ligge flere sejladser over i Virksund Mesterskabet, fx. sidste onsdag i hver måned.

Det blev ligeledes opfordret til flere både i spilerløbet. Claus S. Nielsen har taget initiativ til at afholde spilerkursus fredag den 29. april. Det kan i sig selv give nye og spændende udfordringer for besætningerne.

Til sidst skal nævnes, at jens Kofoed på vegne af Blues besætning blev meget beæret over at få overrakt Poseidons Afdankede Kande. Bo Nissen, som fik trofæet sidste år og måske også aspirerede i år, kiggede misundeligt over mod Blues besætning. Begrundelse for tildelingen var, at bådens storsejlsfald knækkede lige før starten på sidste sejlads i Virksund Mesterskabet og derfor måtte båden sejle i havn og en mulig første plads i mesterskabet gled dem af hænde. Besætningen så ud til at tage det med oprejst pande. der kommer jo en ny sæson!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *