Velkomstaften tirsdag den 5. april 2022

Sejlklubben inviterer til velkomstaften i klubhuset tirsdag den 5. april kl. 19 i Virksund. Repræsentanter fra både sejlklub og Lystbådehavn vil deltage i arrangementet. Vi vil informere om sejlklubbens mange aktiviteter og havnepladser mv.

Vi serverer kaffe og kage for deltagere.

Sejlsport er for hele familien, hele livet. Vi er en forening med plads til alle – familier med børn, unge, ældre og seniorer er velkomne.

Indtil vi mødes kan I læse mere om alle sejlklubbens aktiviteter, fællesoplevelser og mentorordning på https://www.virksundsejlklub.dk/.

Velkomstaftenen er selvsagt gratis for alle interesserede. Vi kræver blot din tilmelding og oplysning om, hvor mange I deltager.

Ønsker du at tilmelde dig arrangementet, så send en mail til jenskofoed@live.dk og oplys, hvor mange I ønsker at komme eller skriv i facebook tråden, hvor emnet omtales inden 3. april 2022.

2 Replies to “Velkomstaften tirsdag den 5. april 2022”