Sejlklubbens turplan 2022

Turudvalget har i 2022 lagt en fantastisk og ambitiøs turplan.

Weekenden 4. -6. juni

Sejlklubbens pinsetur

Sted: Nykøbing Mors.

Mens vi sejler til Nykøbing, sejler Nykøbing den modsatte vej til Virksund. Vi ankommer alle før kl. 1500 om lørdagen. Kl. 1500 arrangeres velkomst i Nykøbing Mors. Det vil være lækkert, hvis en eller flere har lyst til at bage kager og boller, så det kan serveres på kajen.

Der arrangeres fælles spisning på optændte grill på havnen. Der kan evt. blive tale om at lave fælles mad, hvor alle deltagere får udstukket opgaver.

Søndag spiser vi fælles morgenmad.

Sejlturen frem og tilbage kan evt. deles op i to etaper med pit stop på halvvejen.

Afstand 25 sømil hver vej.

Weekenden 10. -12. juni

Familie weekend for alle, især børn og barnlige sjæle.

Sted: Rønbjerg.

Vi prøver at samle alle både i flotille og sejler afsted fra Virksund i samlet flok. Vi stikker afsted enten fredag eftermiddag eller lørdag morgen. Kom gerne med tilkendegivelse om, hvilket tidspunkt der passer jer bedst.

Lørdag over middag skal vi i badeland i Rønbjerg, hvor sejlklubben giver indgangen. Feriecenteret byder på mange oplevelser. Der evt. kan tilkøbes som en dagsbillet.

Lørdag aften spiser vi aftensmad sammen og søndag er der fælles morgenmad.

Det bliver en weekend, der i den grad udfordrer forældre, bedsteforældre og børn og barnlige sjæle, så alle vil nok komme hjem, godt brugte.

Afstand 21 sømil hver vej.

Weekenden 19. – 21. august

Vandhundedage

Sted: Glyngøre.

Vi håber på godt vejr. Turen går lørdag til Glyngøre. Arrangementet står i vandhundenes tegn. Vi besøger aqua-parken og har ture på paddle boards mv. Vi samler så mange boards som muligt til turen. Der vil være som minimum en af klubbens SUP instruktører til stede på turen.

Vi spiser sammen lørdag aften.

Afstand 25 sømil hver vej.