Kapsejlads starter med Tune Up sejlads

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Kapsejladssæsonen 2022 med Tune Up sejlads onsdag den 27. april 2022. Kapsejladserne gennemføres herefter hver onsdag i maj og juni før sommerferien samt august og september efter ferien. 

Hver onsdag indledes sejladsen med skippermøde kl. 1825.

Som tidligere år er betingelsen for at deltage, at din båd er opmålt og du som skipper har indløst din kapsejladslicens. I skrivende stund er der ni både, der har indløst licens for 2022. Skippere, som ønsker at deltage med deres både, må meget gerne indløse kapsejladslicens inden denne weekend er omme. Det vil nemlig give grundlag for at lave en god løbsinddeling inden onsdag.

En kapsejladslicens giver dig ret til at deltage i kapsejladser afviklet efter kapsejladsreglerne, uanset om du sejler klassebåd eller efter DH. Med en kapsejladslicens i hånden har du den fornødne dokumentation på, at din båd lever op til klassens regler. Samtidig har du et officielt måltal på din båd, der gør det muligt at konkurrere mod andre typer af både på så lige vilkår

Hvis du indløste kapsejladslicens sidste år, men ikke har modtaget en mail om fornyelse fra Dansk Sejlunion, bedes du kontakte Mikael Jeremiassen på mikael@sejlsport.dk

Har du ikke tidligere haft et målebrev til din båd, bør du i første omgang tjekke Websejler. En database, der giver dig adgang til information om både med DH-målebreve og klassebeviser udstedt af Dansk Sejlunion. Kan du finde din båd her, er den allerede registreret af en tidligere ejer. Derefter kan du med stor sandsynlighed blot foretage et ejerskifte. Hvis din båd ikke findes i Websejler i forvejen, skal du kontakte en måler, som vil kunne hjælpe dig med at få målt din båd.

Vi ved, at der er både i Virksund, som gerne skal opmåles på målerdagen den 30. april. Bådejere, som skal have opmålt både skal aftale opmålingstid med målermændene. Kontakt gerne Carsten Overgaard eller Kenneth Stjerneby, så de kender omfanget af opmålinger og kan tilrettelægge dagen.

Med lidt held bliver der fem Bavaria både, der vil deltage i sejladserne i år. Der er planlagt spilerkursus 30. april for såvel disse både som andre interesserede både og besætninger. Tilmelding til spilerkursus 30. april sker i givet fald til Claus S. Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *