Nyhedsbrev juni 2022, mange aktiviteter i den bedste tid på året

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383

Hvis ikke man ikke lige vidste det, så er vi nu gået ind i sommerkvartalet. Vejret har ikke været alt for strålende i maj, men vi kan jo have lov til at tro på, at det går bedre i de kommende måneder. Det har været blæsende og periodevis koldt vejr i maj. Praktisk duelighed på vandet måtte ovenikøbet aflyses og forlægges til teori på land en af aftenerne, fordi det ganske enkelt blæste for meget til bl.a. at gennemføre havnemanøvrer.

Juni er tur-måned.

Se Pinse solen danse. Vi starter juni måned med at tage på pinsetur. Turen går i år til Nykøbing Mors lørdag den 4. og mandag den 6. juni 2022. Håber, at der er mange, som ønsker at deltage i denne fællestur. Velkomst lørdag i Nykøbing er kl. 1500. Det vil være lækkert hvis en laver en kage eller boller.

Der arrangeres fælles spisning og grill selv mv. Se det resterende program her: https://www.virksundsejlklub.dk/2022/05/29/pinsetur-til-nykoebing-mors/

Midt i juni 11. og 12. juni arrangeres familietur til Rønbjerg. Vi prøver at sejle afsted i samlet flok. Vi stikker afsted enten fredag eftermiddag eller lørdag morgen. Kom gerne med tilkendegivelse om det rigtige tidspunkt til Torben Lerche. Vi tager bl.a. i badeland i Feriecentret. Deltagernes indgang eller dagsbillet til badeland betales af sejlklubben. Læs mere her: https://www.virksundsejlklub.dk/2022/05/30/familietur-til-roenbjerg/

Flere børn og Unge er på vandet.

Der er kommet godt gang i sejlads for børn og unge på Nørresø. Mandag sejler begyndere og sø pirater. Mandag var de på skattejagt på vandet. Torsdag er for de lidt mere øvede. 12 både var på vandet en tilfældig torsdag i maj. Det er godt at se, at der kommer flere og flere til børn og unge sejlads. Vi er også begyndt at sejle om lørdagen i Virksund. Alle er velkomne til at deltage. Vi sejler på lørdag med start kl. 09.

Er du interesseret i at se, hvordan et jollestævne for børn og unge gennemføres, afvikles Spar Nord Cup i Sunds lørdag den 18. og søndag den 19. juni. Der sejles i Optimist B og C, Tera Pro, Zoom8, Laser og Feva. Se programmet her: https://www.sunds-sejlklub.dk/

Super SUP.

I maj blev tre medlemmer uddannet SUP instruktører. Vi håber at få glæde af de nye færdigheder i løbet af de kommende måneder.

RIB kommer snart i vandet.

Vi vil benytte RIB båden som følgebåd. Styretøjet på båden har været i stykker og skal repareres. Det er ved at være i orden og båden skal ligge på flydedokken. Her har vi netop modtaget to galvaniserede rør til at fastgøre dokken til molen. Det har taget et år at få disse rør leveret. Nu kan vi skimte en løsning lige foran næsetippen.

 Juni er også ekstrem kapsejladsmåned på fjorden.

Juni er kapsejladsmåned. Den traditionsrige Mors Rundt finder sted 11. juni med start fra Vildsund. Sidste år deltog tre både fra Virksund og fik sølvtøj med hjem. Er gentagelse mulig? Weekenden 17. og 18. juni efter sejles 100-mil distancesejlads fra Struer og sørme om ikke der ikke også sejles længere øst på i Hals Barre Challenge. Weekenden efter og for tredje weekend i træk 25. og 26. juni sejles kapsejlads i Struer. Alvorlig talt lægger sejlklubben i Struer for land, når der lokkes med en første præmie på 25.000 kr. i Pelle P Cup. Tilmelding til de forskellige kapsejladser kan ske via Limfjordens Sejlsports hjemmeside: https://limfjordens-sejlsport.dk/

J70 projektet skrider planmæssigt frem.

J70 projektet kører fortsat godt. I midten af juni og 14 dage frem låner vi atter en J70 fra Sejlsportsligaen. Sidste års udlån viste sig at blive en succes. Båden kan bookes via https://www.virksundsejlklub.dk/2022/05/15/proev-j70-sejlbaad-paa-fjorden/

Vi har nu samlet 260.000 kr. til at anskaffe en J70 til klubben. Vi mangler vel i omegnen af minimum 50.000 kr. for at vi kan sige at opgaven er løst. Herefter kan vi råde over en J70 fra maj 2023.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *