August er nu over os, aktiviteterne genoptages

Glade sejlere

August måned er opkaldt efter den romerske kejser Augustus. Oprindeligt havde måneden 30 dage, men myten fortæller, at Augustus ikke ville stå tilbage for kejser Julius, som havde lagt navn til juli. Derfor skulle der efter sigende være blevet lagt en dag til august. Man kan også sige, at sommeren blev forlænget med en dag.

Således beriget.

Sejlere fra Virksund har denne sommer været på Ålandsøerne, på Bornholm, på Anholt, rundt om Mors, på Samsø og i Det Sydfynske Øhav. Enkelte har været en tur eller to til Sundsøre, Hvalpsund og Fur på korte udflugter. De korte ferieture kan også noget og giver ofte nye oplevelser. Virksundtøsen har været også udlånt i kortere perioder i juli. Glædeligt.

Selv om mange har været afsted på bådferie, så har verden ikke stået stille i Virksund.

De kvindelige SUP instruktører afprøvede klubbens SUP brædder i og rundt om Virksund havn. Der var enkelte som dukkede op for at prøve balanceevnerne af på SUP. Lad os håbe der kommer mere af det og flere ud på brædderne.

Prins Valiant sejles på plads

Enkelte børn har været ude og sejle optimistjolle og har samtidig haft glæde af, at Prins Valiant, vores RIB båd, nu kan sejle. Motoren spinder som en glad kat.

Sejlsportsligaens J70 var på vandet først i juli og blev afleveret tilbage i tredje uge i juli.

Endeligt og langt om længe fik Virksundtøsen monteret det nye storsejl på mast og bom. Spændende og se, hvordan den sejler med den nye sejlergarderobe.

Nu begynder anden halvdel af sejlersæsonen. Kapsejladserne om onsdagen starter op. Første sejlads er onsdag den 3. august 2022. Pigesejladssejlads og sejlerskole starter henholdsvis mandag den 8. august og tirsdag den 9. august. Lørdagssejlads, lørdag formiddag videreføres. Klubbens familier med børn mødes og sejler.

I weekenden 19. – 21. august inviterer turudvalget til vandhundedage i Glyngøre. Læs mere om invitationen og tilmelding her.

Sejlklubben vil gennemføre praktisk duelighed for et nyt hold duelighedskursister fra 18. august og en måned frem. Vi sejler Vestjysk Cup lørdag den 24. september.

Fortsat god sommer.