Gasteplads i Virksund sejlklub?

Gastebørs.

Gasteplads i Virksund Sejlklub? Er du interesseret, så kom ud i Virksund Sejlklub eller brug kontaktformularen nedenfor, så vil du høre fra sejlklubben.

Indimellem stopper en skipper med at sejle. Båden skal sælges, men hvad med gasterne, som står tilbage på molen og spejder efter en ny hyre? Som gast skal du blot møde op i Virksund Sejlklub en onsdag til skippermøde kl. 1825 og melde dig som gast. Du kan også kontakte en repræsentant for kapsejladsudvalget for at høre om mulighederne.

Du kan også melde din interesse for at sejle som gast ved at kontakte Jørgen Christiansen ved at benytte formularen. Det er nemt!

Jeg vil gerne sejle som gast i Virksund Sejlklub og vil gerne kontaktes.

Dit navn (skal udfyldes):

Din e-mail (skal udfyldes):

Dit telefonnummer (skal udfyldes):

Evt. andre bemærkninger kan indsættes her:

Som skipper kan du også komme i en situation, hvor du savner en gast. I så fald skal du ligeledes blot benytte kontaktformularen ovenfor.

Har du lyst til at prøve og sejle?

Hvad skal du egentlige gøre for at komme ud og sejle? Det kan måske virke uoverskueligt, hvis du ikke har nogen forudsætninger for at sejle eller kender nogen som sejler. Men tøv ikke! Det er faktisk ikke spor kompliceret. Vi er åbne. Kom til Virksund, mød op i havnen, oplev klub og sejlere. Tal med sejlerene, se på mulighederne og få en aftale om en prøvetur.

Du kan også melde dig til vores sejlerskole eller begynde at tage duelighedsbevis.

Gastebørs.

Gasteplads i Virksund Sejlklub? Er du interesseret, så kom til Virksund Sejlklub eller brug kontaktformularen nedenfor, så vil du høre fra sejlklubben.

Når en båd skal sælges, står gasterne ofte tilbage på molen og spejder efter ny hyre? Det hænder ligeledes, at en skipper søger en ny gast. I begge tilfælde skal du benytte kontaktformularen.

Som gast kan du også møde op i Virksund Sejlklub en onsdag til skippermøde kl. 1825 og melde dig som gast.

Du kan kontakte Jørgen Christiansen i kapsejladsudvalget ved at benytte kontaktformularen. Det er nemt!

Jeg vil gerne sejle som gast i Virksund Sejlklub og vil gerne kontaktes.

Dit navn (skal udfyldes):

Din e-mail (skal udfyldes):

Dit telefonnummer (skal udfyldes):

Evt. andre bemærkninger kan indsættes her:

Har du lyst til at prøve og sejle?