Vil du sejle som gast? Meld dig til gastebørsen.

Gastebørs.

Meld dig her som gast.

Indimellem stopper nogle skippere med at sejle. Båden bliver solgt og hvad skal der så ske med sejleriet og gasterne? Er mulighederne for at sejle herefter udtømte som gast? Bestemt ikke. Du skal blot møde op i sejlklubben en onsdag til skippermøde kl. 1825 og melde dig som gast. Du kan ligeledes forhøre dig om mulighederne ved at kontakte en repræsentant for kapsejladsudvalget.

Du kan også melde din interesse for at sejle som gast ved at kontakte Jørgen Christiansen, telefon 42291649 eller mail hindbaervej7@live.dk.

Du kan også stå som skipper i din egen båd og savne en gast eller to, så kan du ligeledes kontakte adressen ovenfor.

Du vil normalt også kunne komme i forbindelse med Virksund Sejlklub ved brug af en indsat kontaktformular. Den er desværre p.t. ude af funktion og derfor fjernet.

Har du lyst til at prøve og sejle?

Hvad skal du egentlige gøre for at komme ud og sejle? Det kan måske virke uoverskueligt for dig, hvis du ikke har nogen forudsætninger for at sejle eller kender nogen som sejler. Men tøv ikke. Det er faktisk ikke spor kompliceret. Kom til Virksund, mød op i havnen, oplev klubben og tal med sejlerne. Se om det er muligt at få en aftale om en prøvetur.

Du kan også melde dig til vores sejlerskole eller begynde at tage duelighedsbevis.