Ny i klubben

Ønkser du at blive medlem af Virksund Sejlklub?

Det foregår meget nemt. Du kan henvende dig direkte til Vibeke Stjerneby Mortensen (kasserer) på telefon 51809514 eller mail vibs1628@gmail.com.

Du vil normalt også kunne benytte en indsat kontaktformular til at komme i kontakt med Virksund Sejlklub , men denne mulighed er p.t. ude af funktion og derfor fjernet fra denne side.

Er du yngre eller ældre? Kvinde eller mand? Har du lyst til at sejle og få frisk vind i håret. Har du egen båd eller vil du gerne være del af en besætning? Ønsker du at prøve at sejle i jolle, kølbåd eller motorbåd? Så kom til Virksund og deltag i sejleraktiviteterne. Vi synes selv at vi er rummelige og åbne og har et fantastisk socialt fællesskab. Vi afholder sejleraktiviteter sommer og vinter. Vi har til huse på lystbådehavnen ved Virksund Dæmningen. Lige uden for døren har vi noget af Danmarks bedste sejlerfarvand i Limfjorden. Læs mere om vores aktiviteter i sejlklubben på hjemmesiden.

Vil du høre mere om sejlklubben, er du også velkommen til at kontakte medlemmer af sejlklubbens bestyrelse og forskellige udvalg

Pigesejlads

Pigesejlads er for voksne piger, der har gået på sejlerskole eller på anden vis har erfaring med sejlads for sejl, og som gerne vil hygge sig med ligesindede en gang om ugen i sæsonen.

Pigesejlads finder sted fast om mandagen med start kl. 1830 i klubhuset i Virksund. Pigesejlads finder sted i perioden fra maj til oktober.

Du skal være medlem af Virksund Sejlklub for at deltage i pigesejlads.

Benyt venligst formularen for pigesejlads. Du vil snarest herefter blive kontaktet af sejlklubben

Jeg vil gerne tilmeldes pigesejlads og gerne snarest kontaktes.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Pigesejlernes koordinator er Anne-Marie Østergaard, telefon 21222922. Du kan meget nemt komme i kontakt med Anne.-Marie ved at benytte denne formular.

Der sejles altid med en erfaren skipper om bord, og normalt er der højst tre til fire personer på hver båd, så alle på skift får lejlighed til at styre, trimme sejl og navigere.

Sikkerhedsinstruks for brug af klubbåd findes her.

Bliv medlem af klubben

For at deltage i pigesejlads og blive del af fællesskabet skal du være medlem af Virksund sejlklub. Meld dig ind her.