Bliv medlem, ny i klubben

Ønsker du at blive medlem af Virksund Sejlklub?

Det foregår meget nemt. Du kan henvende dig direkte til Vibeke Stjerneby Mortensen (kasserer) på telefon 51809514 eller mail vibs1628@gmail.com.

Du vil normalt også kunne benytte en indsat kontaktformular til at komme i kontakt med Virksund Sejlklub , men denne mulighed er p.t. ude af funktion og derfor fjernet fra denne side.

Er du yngre eller ældre? Kvinde eller mand? Har du lyst til at sejle og få frisk vind i håret. Har du egen båd eller vil du gerne være del af en besætning? Ønsker du at prøve at sejle i jolle, kølbåd eller motorbåd? Så kom til Virksund og deltag i sejleraktiviteterne. Vi synes selv at vi er rummelige og åbne og har et fantastisk socialt fællesskab. Vi afholder sejleraktiviteter sommer og vinter. Vi har til huse på lystbådehavnen ved Virksund Dæmningen. Lige uden for døren har vi noget af Danmarks bedste sejlerfarvand i Limfjorden. Læs mere om vores aktiviteter i sejlklubben på hjemmesiden.

Vil du høre mere om sejlklubben, er du også velkommen til at kontakte medlemmer af sejlklubbens bestyrelse og forskellige udvalg