Slibemaskine og støvsuger

Sejlklubben har anskaffet en god Festool slibemaskine og støvsuger, som kan benyttes til at slibe og bundbehandle både på en professionel og miljøbevidst måde.

Du kan låne udstyret for én dag af gangen.

Alle sejlklubbens medlemmer kan gratis låne og benytte slibemaskine og støvsuger til behandling af både i Virksund, når du blot selv medbringer det anbefalede Festool slibepapir og støvsugerposer til dit eget brug.

Festool slibepapir til 150 mm maskine og Festool slibeposer til 36 liters støvsuger skal benyttes ved brug af henholdsvis slibemaskine og støvsuger.

Hvordan skaffer Festool produkerne til brug for slibning?

Sejlklubben har netop på den baggrund forhandlet en aftale på plads med 10-4 Byggecenter Farvervej 22 i Viborg om, at køb i denne butik vil give 13% i rabat på disse to produkter. Du skal i så fald huske at nævne i butikken, at du kommer fra Virksund Sejlklub.

Du skal følge instruktionerne for brug af udstyret. Instruktionerne følger med slibemaskine og støvsuger.

Slibemaskine og støvsuger skal før og efter brug opbevares i klubhusets rengøringsrum. Efter hvert brug skal udstyret rengøres af låneren eller brugeren og herefter sættes tilbage på plads i klubhuset, så udstyret umiddelbart kan benyttes af en ny bruger dagen efter.

Du kan låne udstyret ved at kontakte Per Petersen, telefon 40301021 eller mail per007peteresen@gmail.com.

Du vil normalt også kunne komme i forbindelse med Virksund Sejlklub ved brug af en indsat kontaktformular. Den er desværre p.t. ude af funktion og derfor fjernet.

Måtte du have andre spørgsmål til sejlklubbens Festool slibemaskine og støvsuger mv., bedes du kontakte Per Petersen på telefon: 40301021.