Virksund Sejlklubs pigesejlads

Virksund Sejlklubs pigesejlads er for voksne og aktive kvinder, der normalt har gået på sejlerskole eller på anden vis har erfaring med sat sejle, og som gerne vil hygge sig med andre ligesindede en gang om ugen i sejlersæsonen.

Pigesejlads finder sted fast om mandagen med start kl. 1830 i klubhuset i Virksund. Pigesejlads finder sted i perioden fra maj til september. Kig i kalenderen for at finde alle sejlerdagene i perioden.

Pigesejlernes koordinator er Anne-Marie Østergaard. Hun kan kontaktes ved brug af kontaktformularen. Det er nemt!

Jeg vil gerne tilmeldes pigesejlads og gerne snarest kontaktes.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Der sejles altid med en erfaren skipper om bord, og normalt er der højst tre til fire personer på hver båd, så alle på skift får lejlighed til at styre, trimme sejl og navigere. Vi sætter sikkerheden til søs højt. Du vil lære mere om sikkerhed til søs mv. under pigesejlads.

Sikkerhedsinstruks for brug af klubbåde findes her.

Bliv medlem af klubben

For at være aktiv deltager i pigesejlads skal du være medlem af Virksund sejlklub. Meld dig ind her.