Virksund Sejlklubs pigesejlads

Bliv en del af sejlklubbens pigesejlads og nyd det hyggelige samvær og de gode oplevelser. Virksund Sejlklubs pigesejlads er åben for alle der har lyst. Vi er ikke en sejlerskole, men vi sejler for sjov, for at blive bedre til at sejle, for at få mere ud af at sejle og for at lære andre kvinder i sejlklubben bedre at kende.

Følg med i pigesejlads på facebook: pigesejlerne virksund.

Pigesejlads er om mandagen kl. 18.30, hvor  vi fordeler alle på bådene og aftaler aftenens program. Efter turen på vandet afslutter vi aftenen i klubhuset, hvor vi skiftes til at stå for kaffe og kage.

Pigesejlernes koordinator er Mary-Ann Steenbryggen Christiansen. Hun kan kontaktes ved brug af kontaktformularen. Det er nemt!

Jeg vil gerne tilmeldes pigesejlads og gerne snarest kontaktes.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Pigesejlads 2020

20. april: Teoriaften i sejlklubben, hvor vi genopfrisker regler og teori– og byder velkommen til nye medlemmer. Erling, Jørgen og Anne-Marie guider os igennem aftenen. Der informeres også om praktiske detaljer for sommeren.

11. maj – Pigesejladsen starter kl 18.30

18. maj – Pigesejladsen

25. maj – pigesejlads

8. juni – pigesejlads

15. juni – pigesejlads

Sommerferie

1. august – Pigesejlads starter op efter sommerferien.

17. august – pigesejlads

24. august – pigesejlads

31. august – pigesejlads

7. september – pigesejlads

12.-13. september – pigetur. Arrangementet aftales i løbet af sæsonen.

Kig i kalenderen for at finde alle sejlerdagene i perioden.

Eventuel afmelding til sejladsaftener til Mary-Ann på sms eller telefon: 4230 5588.

Sikkerhedsinstruks for brug af klubbåde findes her.

Bliv medlem af klubben

For at være aktiv deltager i pigesejlads skal du være medlem af Virksund sejlklub. Meld dig ind her.