Virksund Sejlklubs Sejlerskole

klubbåd Polaris Drabant

Virksund Sejlklubs Sejlerskole 2022.

Virksund Sejlklub har egen sejlerskole. Den er for alle dem, som har en drøm om at sejle og gerne vil lære at sejle sikkert, nyde det aktive sejlerliv, det sociale samvær, naturen og den friske havluft.

Sejlerskolen henvender sig til unge og voksne uden sejlerfaring, men med lyst til at lære at sejle for sejl. Undervisningen foregår som en blanding af teori og praksis og der sejles i klubbens sejlbåde, bl.a. en Polaris Drabant og en H-båd. Bådene er velsejlende og nemme at tumle, og der er altid en erfaren instruktør med.

Polaris Drabant klubbåd i Virksund

Sejlerskolen sejler om tirsdagen med start kl. 1830. Normalt afsluttes kl. 2100. Velkomst for nyt sejlerskolehold 2022 finder sted 26. april i klubhuset i Virksund. Første egentlige sejldag er 3. maj. Der sejles herefter hver tirsdag frem til og med 21. juni. I juli ligger sejlerskolen stille på grund af ferie. Herefter genoptager sejlerskolen sine aktiviteter 9. august. Der sejles til tirsdag 30. august. Sejlerskolens program fremgår af sejlklubbens kalender. Du kan se hele

sejlerskole programmet i 2022 .

Undervisningen omfatter praktisk sejlads med bl.a. mand-over-bord øvelser, havnemanøvrer, sejltrim, vigepligtsregler samt almen sejladsteori.

Sejlerskolens koordinator er Kristian Brøns. Han kan kontaktes gennem kontaktformularen. Det er nemt!

Jeg vil gerne indmeldes i sejlerskole og vil gerne snarest kontaktes.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

H båd klubbåd i Virksund

H-båd klubbåd i Virksund Sejlklub

Deltagere på sejlerskolen betaler 1300 kr. (incl. bøger og kaffe). Indbetaling sker til konto 9261 – 4190026421. Husk at skrive navn og formål med betaling. Du skal samtidig være medlem af Virksund Sejlklub – årskontingentet i Virksund Sejlklub er p.t. 600 kr. Du kan indmelde dig i Virksund Sejlklub ved at klikke her.

Pladserne på sejlerskolen bliver normalt hurtigt optaget, så derfor skal du ikke tøve for længe.

Vil du vide mere om sejlerskole, så klik på link.