Virksund Sejlklubs seniorsejlads 2019

Virksund Sejlklubs seniorsejlads 2019. Kom og sejl med, mens andre er på arbejde.

Du har måske sejlet hele livet, men har valgt at sælge din båd. Du savner imidlertid som aktiv senior at nyde en tur på vandet i fællesskab med andre.

Lyder det spændende, så se nederst vedr. nem tilmelding.

Som seniorsejler behøver du ikke nødvendigvis at have haft din egen motorbåd eller sejladsbåd. Det gør dog ikke noget, at du kender til begreber som for (stævn) og bag (agter) på båden, så vi nogenlunde taler på samme frekvens.

Vi sejler i klubbåde, herunder Virksundtøsen, og i nogle medlemmers både. I sejlklubben sætter vi sikkerheden højt.

Vi planlægger at sejle ud, når vejret arter sig. Vi vil ofte starte med et rundstykke og en kop kaffe, inden vi sejler ud.

Vi sejler fra maj til september hver torsdag med start kl. 10. Vi vil sejle såvel i Lovns Bredning som i Hjarbæk Fjord. Afhængig af vejr og vind vil vi indimellem sejle en lidt længere tur og spise vores medbragte mad i en af de nærmeste havne eller lægge til ved en turbøje.

På hver båd vil vi udpege en skipper, som kender eller ejer båden. Skipper kan sejle sikkert under alle forhold.

Er det noget, som du kan tænke dig at deltage eller ønsker du at høre mere, så kontakt Virksund Sejlklub gennem formand@virksundsejlklub.dk eller benyt formularen nedenfor.

Jeg vil gerne deltage i seniorsejlads og vil gerne snarest kontaktes.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)