Virksund Sejlklubs vinteraktiviteter

Velkomstarrangement

Virksund Sejlklub byder nye medlemmer og sejlere i Virksund velkommen. Sejlklubben vil gerne inviterere alle interesserede og fortælle om sejlklubbens mange aktiviteter i løbet af året. Der vil ligeledes være mulighed for at komme i kontakt med bestyrelse og udvalg på velkomstdagen. Velkomstarrangement afholdes jf. kalenderen på Virksund Lystbådehavn.

Tilmelding er påkrævet senest 14 dage før velkomstarrangementerne finder sted.

Tilmelding sker til Jens Kofoed@live.dk, telefon 31313310.

Motorlære

De fleste kender til situationer, hvor deres bådmotor af en eller anden uforklarlig grund ikke vil starte eller giver en mislyd. Det sker med usvigelig sikkerhed, når det er mindst ønsket. Nu forsøger vi at gøre flere fortrolige med deres bådmotorer – uanset om der er tale om indvendige eller udvendige motorer.

Kursus finder sted på Virksund Lystbådehavn jf. kalenderen i Virksund.

Tilmelding er påkrævet senest en uge før kursus finder sted.

Tilmelding til kursus i motorlære sendes til Carsten Overgaard, mail co@overgaardviborg.dk, telefon 51649522.

Regelaften

Hvert år afholdes regelaften, hvor regeludvalget præsenterer de nyeste informationer om kapsejladsregler og om evt. ændringer heraf.

Mød op i Virksund og hør mere om kapsejladsreglerne inden sejlersæsonen indledes.

Regelaften afholdes jf. kalenderen på Virksund Lystbådehavn.

Målerdag

Få dine sejl og båd målt op før kapsejladssæsonen starter. Virksund Sejlklub arrangerer målerdag jf. kalenderen på Virksund Lystbådehavn.

Julebanko

Julebanko er for alle interesserede i og omkring Virksund. Arrangementet finder sted jf. kalenderen i december.