Vinteraktiviteter

Virksund Sejlklub vinteraktiviteter omfatter foredrag, uddannelse og aktiviteter. Du kan læse om de fleste tilbagevendende aktiviteter på denne side og slå begivenhederne op i kalenderen.

Foredrag

Hver vinter vil sejlklubben invitere en eller to foredragsholdere til at fortælle om en særlig oplevelse, en tur eller aktivitetet, som vil være interessant for mange at høre. Disse arrangementer fremgår af Virksund Sejlklubs kalender.

Præmieaften og evaluering af sejlersæsonen

I november evaluerer kapsejladsudvalget sammen med interesserede sejlersæsonen og uddeler præmier til onsdagssejlernes vindere mv. På grund af Corona er arrangementet flyttet jf. kalenderen.

Nytårsparole

For sejlklubbens frivillige afholdes nytårsparole. Her evalueres klubbens aktiviteter i det forgangne år og der spejdes ud mod den nye sejlersæson.

Generalforsamling

Første lørdag i februar afholdes ordinær generalforsamling. Arrangementet annonceres jf. klubbens vedtægter i opslag og i kalenderen. Referater fra tidligere generalforsamlinger findes her

Velkomstarrangement

Som del af Virksund Sejlklubs vinteraktiviteter byder vil velkommen til nye medlemmer og sejlere i Virksund. Vi informerer om sejlklubbens mange aktiviteter i løbet af året. Der vil ligeledes være mulighed for at komme i kontakt med bestyrelse og udvalg på velkomstdagen. 

Velkomstarrangementerne annonceres ved opslag på hjemmesiden. Arrangementet fremgår også af kalenderen. Tilmelding er påkrævet for deltagere i velkomstarrangementet.

Motor- og ellære

De fleste kender til situationer, hvor deres bådmotor af en eller anden uforklarlig grund ikke vil starte eller giver en mislyd. Det sker med usvigelig sikkerhed, når det er mindst ønsket. Nu forsøger vi at gøre flere fortrolige med deres bådmotorer – uanset om der er tale om indvendige eller udvendige motorer.

Kursus finder sted på Virksund Lystbådehavn jf. kalenderen i Virksund. Tilmelding er påkrævet og gratis for klubbens medlemmer.

Sikkerhed til søs

Hvert år sætter sejlklubben fokus på sikkerhed til søs gennem forskellige aktiviteter før og under sejlersæsonen.

Kapsejladsintroduktion og regelaften

Hvert år afholdes kapsejladsintroduktion og regelaften. Her kan nye kapsejlere starte og andre blive opdaterede omkring sejlersæsonens kapsejldser og regler. Regeludvalget præsenterer bl.a. de nyeste informationer om kapsejladsregler og om evt. ændringer heraf.

Mød op i Virksund og hør mere om kapsejladsreglerne inden sejlersæsonen indledes. 

Kapsejladsintroduktion og regelaften afholdes jf. kalenderen på Virksund Lystbådehavn. 

Målerdag

Få dine sejl og båd målt op før kapsejladssæsonen starter. Virksund Sejlklub arrangerer målerdag jf. kalenderen på Virksund Lystbådehavn. Alle som skal have indmålt båd eller nye sejl skal henvende sig til målerudvalget, som findes her. Sejlklubben yder denne service uden betaling, men der skal dog betales for registrering af din båd under Dansk Sejlunion.