Slibemaskine, skraber og støvsuger

Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Funktionen Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type har været forældet siden version 3.5.0! Brug register i stedet. in /customers/d/7/9/virksundsejlklub.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383
Virksund Sejlklubs bundskraber

Bundskraber

Er du medlem af Virksund Sejlklub, kan du låne slibemaskine, skraber og støvsuger. Du låner udstyret for en dag af gangen. Reserver maskinerne for én dag af gangen ved brug af formularen nederst på siden.

Virksund Sejlklub råder over to gode og effektive Festool slibemaskiner. Der rådes over en støvsuger, som kan benyttes til at bundbehandle både på en professionel og miljøbevidst måde.

Som medlem af sejlklubben kan du låne udstyret for én dag af gangen. Du skal huske i hvert enkelt tilfælde at reservere udstyret. Se nederst. 

Alle Virksund Sejlklubs medlemmer kan gratis låne og benytte

Virksund Sejlklubs slibemaskine

Virksund Sejlklubs 150 mm slibemaskine

Slibemaskine 125 mm.

udstyret til behandling af både i Virksund, når du blot selv medbringer det anbefalede Festool slibepapir og støvsugerposer til dit eget brug.

Festool slibepapir til hhv. 125 mm maskine og til 150 mm maskine og Festool slibeposer til 36 liters støvsuger skal benyttes.

Hvordan skaffer Festool produkerne til brug for slibning?

Du kan bl.a. købe poser og slibepapir hos bl.a. 10-4 Byggecenter Farvervej 22 i Viborg.

Virksund Sejlklubs støvsuger

Virksund Sejlklubs støvsuger

Du skal følge instruktionerne for brug af udstyret. Instruktionerne følger med slibemaskiner, skraber og støvsuger.

Slibemaskiner, skraber og støvsuger skal før og efter brug opbevares i sejlergaragen eller sejlerskuret. Efter hvert brug skal udstyret rengøres af brugeren og herefter sættes tilbage på plads, så udstyret umiddelbart kan benyttes af en ny bruger dagen efter. 

Du kan låne udstyret ved at benytte kontaktformularen. Det er nemt!

  Som medlem af Virksund Sejlklub ønsker jeg at låne slibemaskine, skraber og støvsuger én dag. Jeg er vidende om, at jeg selv skaffer affaldsposer til støvsuger og slibepapir.

  Dit navn (skal udfyldes):

  Din e-mail (skal udfyldes):

  Dit telefonnummer (skal udfyldes):

  Den ønskede dato for lån af slibemaskine, skraber og støvsuger (skal udfyldes):

  Når du sender denne formular, modtages den af sejlklubbens forvalter af slibemaskinen. Han vil herefter kontakte dig og anmode om betaling for én slibepose og tilbyde evt. køb af slibepapir.

  Måtte du have andre spørgsmål til sejlklubbens Festool slibemaskine, skraber og støvsuger mv., bedes du kontakte Carsten Overgaard.