Persondatapolitik og privatlivspolitik

maj 2018

Persondatapolitik for Virksund Sejlklub

25. maj træder ny persondataforordning i kraft. Virksund Sejlklub er i fortsættelse heraf som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Virksund Sejlklub, og de services, der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved Virksund Sejlklubs behandling af dine personoplysninger. Virksund Sejlklub behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

1. Hvornår indsamler og anvender Virksund Sejlklub dine personoplysninger?

Virksund Sejlklub indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

• Når du indmelder dig som medlem af Virksund Sejlklub eller udøver medlemsaktiviteter.
  • Når du tilmelder dig som medlem af Virksund Sejlklub eller ønsker at gøre brug af, at Sejlklubben indsamler oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af Virksund Sejlklub, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldings- eller indmeldelsesblanket, deltagelse i et arrangement eller ved etablering af en aftale relateret til Virksund Sejlklub.

2. Hvornår videregiver Virksund Sejlklub dine personoplysninger?

Virksund Sejlklub kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan fx blive videregivet til:

• Virksund Havn, som sejlklubben samarbejder med, for at yde services til dig i forbindelse med administration af dit medlemskab.
  • øvrige tredjeparter i forbindelse med administration af dit medlemskab eller
  • Såfremt det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos Virksund Havn

3. Hvordan beskytter Virksund Sejlklub dine personoplysninger?

Virksund Sejlklub har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Virksund Sejlklubs sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Virksund Sejlklub kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Sejlklubbens sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar

4. Hvilke rettigheder har du?

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Virksund Sejlklub behandler om dig, kan du rette henvendelse til Sejlklubbens kasserer.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Virksund Sejlklub behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Virksund Sejlklub om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Virksund Sejlklub er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i Virksund Sejlklubs indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes.

5. Hvor længe opbevarer Virksund Sejlklub dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse?

Hos Virksund Sejlklub gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab af Virksund Sejlklub, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig forening og databehandler af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil

6. Hvad sker der, når Virksund Sejlklub ændre denne persondatapolitik?

Virksund Sejlklub opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at Sejlklubben løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Virksund Sejlklub dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte sejlklubbens formand eller kasserer

7. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig.

maj 2018

Privatlivspolitik for hjemmesiden

Virksund Sejlkluns hjemmeside har webstedsadresse er: https://www.virksundsejlklub.dk.

1. Hvilke personlige data indsamler vi og hvorfor indsamler vi dem?