Bliv medlem

Bliv medlem af Virksund Sejlklub. Årskontingentet for at være medlem af sejlklubben er blot 600 kr.

Det er meget nemt at blive medlem. Du kan udfylde formularen nedenfor, så kommer du i  kontakt med sejlklubbens kasserer. Du kan også sende en mail på adressen: vibs1628@gmail.com eller kontakte kasseren direkte på telefon 51809514.

Jeg vil gerne kontaktes vedr. indmeldelse i Virksund Sejlklub.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer er:

Sejlads og vandsport har en bred appel på tværs af køn, alder og fællesskab. Dem som opsøger fart og spænding på vandet kan få det. Og de personer, som ønsker ro, fordybelse, fællesskab og afslapning kan bestemt også få gode oplevelser. Sejlads har med andre ord bred appel til alle aldersgrupper.

I Virksund Sejlklub er vi glade for vand. Vi ser gerne, at endnu flere bliver interesseret i den mangfoldighed af aktiviteter, der foregår på vandet. Individuelt eller i et fællesskab.

Er du yngre eller senior? Kvinde eller mand? En famile med børn? Har du lyst til at sejle, få naturoplevelser og få frisk vind i håret? Ejer du en båd eller vil du gerne være del af en besætning? Så kom til Virksund og deltag i sejlklubbens aktiviteter. Du kan læse mere om klubben og dens sommer- og vinteraktiviteter her.

Vi synes selv at vi er rummelige og åbne og har et fantastisk socialt fællesskab. Vi har til huse på lystbådehavnen ved Virksund Dæmningen. Lige uden for døren har vi noget af Danmarks bedste sejlerfarvand i Limfjorden.

Vil du høre mere om Virksund Sejlklub, er du også velkommen til at kontakte medlemmer af Virksund Sejlklubs bestyrelse og udvalg

Du kan også læse om sejlklubbens medlemsfordele