Sejlere fra Virksund Sejlklub

Bliv medlem af Virksund Sejlklub. Årskontingentet for at være medlem af sejlklubben er blot 600 kr.

Det er meget nemt at blive medlem. Du kan udfylde formularen nedenfor, så kommer du i  kontakt med sejlklubbens kasserer. Du kan også sende en mail på adressen: vibs1628@gmail.com eller kontakte kasseren direkte på telefon 51809514. Indbetaling sker til konto 9261 – 4190026421.

Jeg vil gerne kontaktes for at blive indmeldt i Virksund Sejlklub.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer er:

Dine evt. bemærkninger omkring din indmeldelse

Sejlads og vandsport har bred appel på tværs af køn, alder og fællesskab. Der er plads til alle. Både dem, som opsøger fart og spænding og dem, som søger aktivt fællesskab, naturoplevelser og outdoor aktiviteter.

Vi vil gerne have, at endnu flere bliver interesseret i de mangfoldige muligheder og aktiviteter, som er på vandet. Virksund Sejlklub rummer sejlerskole, pigesejlads, børn og unge sejlads, Stand Up Paddle samt tursejlads og kapsejlads mv. Vi har med andre ord aktiviteter for hele familien. Læs mere om aktiviteterne i Virksund Sejlklub klubfolder.

Jolle race i Virksund Sejlklub

Jolle race ved Virksund

Vi synes selv, at vi er rummelige og åbne og har et fantastisk socialt fællesskab. Vi har til huse på lystbådehavnen ved Virksund Dæmningen. Lige uden for døren har vi noget af Danmarks bedste sejlerfarvand i Limfjorden.

Vil du høre mere om Virksund Sejlklub, er du også velkommen til at kontakte medlemmer af Virksund Sejlklubs bestyrelse og udvalg. Bliv medlem af Virksund Sejlklub.

Du kan også læse om Virksund Sejlklubs medlemsfordele