www.virksundsejlklub.dk

Velkommen til Virksund Sejlklubs nye hjemmeside. Virksund Sejlklub har gennem et stykke tid arbejdet med at etablere en ny hjemmeside. Den er aktiv og findes på adressen https://www.virksundsejlklub.dk. Evt. indslag med information om aktiviteter eller med forslag og kommentarer mv. sendes til formand@virksundsejlklub.dk.

Hjemmesiden kan læses på normalt PC, men kan også læses på Ipad eller på Iphone og mobiltelefon, hvor 90% af hjemmesiderne i dag læses.

Fra i dag vil sejlklubben benytte facebook-siden www.facebook.com/virksundsejlklub/ og sejlklubbens hjemmeside, https://www.virksundsejlklub.dk som informationplatforme for sejlklubbens aktiviteter og nyheder. På hjemmesiden vil dels være de mere blivende informationer om klubbens aktiviteter og dels nyheder, som vil blive præsenteret for forsiden.

På hjemmesidens topmenu kan trykkes på “Virksund Havn” og så kommer man over til www.virksundlyst.dk, som fortsat vil virke som Virksund Havns hjemmeside. Du kan også komme videre til Virksund Havkajakklub på adressen www.virksundhavkajakklub.dk.

God fornøjelse

Virksund Sejlklub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *